Přesto, že bylo zboží zaplaceno předem a již dávno, nedošlo k vyřízení objednávky, takže není co hodnotit.
- Odesílání přes GLS, tedy nejste-li doma a nemáte možnost se domů dostat, kurýr nechá zboží před dveřmi domu !!!
- Nechápu, proč v dnešní době nepoužívají zásilkovnu nebo balíkovnu !!!
- Zatím jsem nic nedostal,tak jak mám hodnotit.
Reakce obchodu Erostore.cz
vaše objednávka je od minulého týdne na cestě k Vám. Aktuálně nemáme, jak urychlit dodání k Vám. -
- Objednávka nedorazila ani není o ní zminka
Reakce obchodu Erostore.cz
Dobrý den, děkujeme za informaci. Vaši objednávku náš systém vyhodnotil, jako fiktivní a tak jsme ji neexpedovali. Pokud se jedná o chybu, tak se o omlouváme a balíček dnes odešleme.
velký výběr a přijatené ceny + možné slevy
Co napsat? Hračky drahou polovičku rozžhavili a tak spokojenost.
Vše proběhlo naprosto v pořádku, zboží bylo vyzvednuto osobně.
- Rychlé a dobré vyřízení objednávky
Nevím. Bylo to v pohodě
Sortiment, ceny, rychlost
- Rychle doručení a super komunikace s obchodem
Mají super ceny, umí poradit a zboží dorazilo diskrétně zabalené a dorazilo rychle.
- Dobrý výběr pomůcek
Nic mě nenapadá
8 dní po objednání nemám nic, obchod nekomunikuje. Při objednávce vše bylo uvedeno jako skladem.
Reakce obchodu Erostore.cz
prosím jak můžete napsat, že s Vámi nekomunikujeme, když jsme si psali a informace o zdržení objednávky jsme spolu řešili. S pozdější expedicí jste souhlasila a nyní nám napíšete, že nekomunikujeme.... Neplete si nás s jiným eshopem? -
V poho
- A co si asi tady mám vymyslet? Zboží jsem si objednal a přišlo :)))))
- skvělý přístup prodejce, možnost osobního vyzvednutí
- na místě i poradí co případně vybrat lepšího, když si člověk není úplně jistý
- objednávka byla opravdu rychle připravena
Obchod doporučuji, vše na jedničku!