• Rychlost

• Kvalita za rozumnou cenu

Děkujeme za Vaše hodnocení 5*

• Rychlá dodávka

Reakce obchodu ErosStar.cz

děkujeme za Vaše hodnocení, budeme rádi, když nám napíšete mail, čím můžeme zlepšit naše služby, aby jsme si zasloužili všech 5* od Vás.

• Cena

Tým ErosStar.cz

• Levně, rychle a super komunikace

Reakce obchodu ErosStar.cz

Děkujeme za Vaše hodnocení, jsme rádi, že jste byl/a spokojen/a

• Velký výběr
    • Kvalita produktů
    • Diskrétnost

Tým ErosStar.cz

• Rychlé doručení - připraveno k vyzvednutí už druhý den.
    • Zboží přišlo v naprostém pořádku.
    • Pozornost pro zákazníky - malý dárek (kondom a lubrikační gel).
    • Diskrétní - žádné označení sexshopu na balíčku.
    • Kvalitní průvodce pro zákazníky s informacemi o použití, skladování, přihlášení k newsletteru, pokyny k reklamaci.
    • Jednoduchý proces objednání - přehledný a snadný.
    • Nejvýhodnější ceny v porovnání s konkurencí.
    • Velké množství slev a zajímavých nabídek.
    • Krátká doba uložení v Alzaboxu: Obchod tvrdí 10 dní, ale email od dopravce uváděl jen 2 dny bez možnosti prodloužení.

Musím říct, že jsem byla velmi příjemně překvapená s tímto obchodem. Objednala jsem si produkt s doručením do Alzaboxu a už hned druhý den dopoledne bylo zboží připraveno k vyzvednutí. Tento rychlý servis mě opravdu potěšil.

Zboží přišlo v naprostém pořádku a musím vyzdvihnout i malou pozornost v podobě dárečku - kondomu a lubrikačního gelu s příchutí jahody (5 ml).

Zboží přišlo diskrétně, na balíčku nebylo nikde napsáno, že se jedná o sexshop. Jako odesílatel byla uvedena společnost HEXATRADE COMPANY s.r.o., takže nikdo nepozná, co jste si opravdu objednali.

Doplním také, že v balíčku přišel moc hezký průvodce pro zákazníky od obchodu, který obsahuje informace o tom, jak zboží používat, skladovat, doporučení k přihlášení k newsletteru obchodu, a velmi přehledné pokyny k postupu při reklamaci nebo problémech se zbožím, včetně kontaktu.

Samotný proces objednání byl velmi jednoduchý a přehledný. E-shop má krásné stránky plné slev a zajímavých nabídek. V porovnání s jinými obchody, které jsem zatím zkoušela, má tento obchod asi nejpřijatelnější ceny erotických pomůcek, kterých je opravdu hodně. Nemohu si vynachválit celkovou zkušenost a určitě se sem budu ráda vracet.

Je ale dobré sledovat jejich nabídku a slevy, aby vám neunikly zajímavé akce, kterých má obchod opravdu hodně. E-shop také nabízí doručení zdarma od určité ceny (nad 999 Kč) a možnost bezplatného vrácení zboží.

Malou nevýhodou je, že ačkoliv obchod tvrdí, že bude zboží v Alzaboxu uloženo až 10 dní, email od dopravce uváděl jen 2 dny a možnost prodloužení zde nebyla. Avšak si myslím, že by se toto dalo hned napravit a vyřídit, pokud by byly komplikace.

Shop také přispívá k ochraně životního prostředí, jelikož daňové doklady jsou zasílány v elektronické podobě namísto papírového dokladu.

Celkově však hodnotím obchod opravdu velmi kladně a DOPORUČUJI ho všem, kteří hledají kvalitní erotické pomůcky za velmi dobré ceny!

Reakce obchodu ErosStar.cz

Děkujeme mnohokrát za Vaše vyčerpávající hodnocení. Jsme rádi, že jste byl/a spokojen/a
    Doručení do ALZAboxu jsou bohužel pouze 2 dny, my uvádíme výdejní místa (výdejny, ne boxy) ale pravda je, že to tíhne k zavádění informací, děkujeme za Vaši připomínku, díky které můžeme zlepšit dodání. Necháme upravit informace.

Rychlé, přesné.

Tým ErosStar.cz

Super věc na obohacení sexu.

Slabe učinky

Reakce obchodu ErosStar.cz

je nám líto pokud jste byli nespokojeni, že uvádíte, že náš obchod nedoporučujete, budeme rádi pokud se více rozepíšete z jakého důvodu jste negativně hodnotil náš obchod, jelikož objednávka byla vytvořena v pátek dopoledne (čekalo se na upravení adresy, kterou jste nedodali kompletní) hned v pondělí (nejbližší možný termín po doplnění adresy) se zásilka odesílala a v úterý jste ji měli již k odebrání.
    Co se týká výrobku, jsme rádi za Vaši reakci, každý člověk má jiný organismus a vždy doporučujeme nejprve zakoupit jedno balení, aby jste zjistil, zda výrobek bude vyhovovat zrovna Vám. Účinky jsou bohužel dané i zdravotním stavem a životosprávou jedinců-
    Každopádně přejeme krásné ničím nerušené léto
    Tým ErosStar.cz

Rychlé a správné vyřízení.

Tým ErosStar.cz

Rychlé a správné vyřízení objednávky.

Jeden gel byl otevřený, chybělo v něm a neměl víčko. Vnitřek krabice byl od něho lehce ušpiněný.
    Toho si při balení musí všimnout i největší hňup, takže to poslali úmyslně. Obchod nereaguje.

Reakce obchodu ErosStar.cz

velice se omlouváme za komplikace. Ale po shlédnutí kamerovým záznamem nebylo zjištěno pochybení. Zásilka byla zabalena jak má a oba lubrikační gely byli taktéž v pořádku, pokud došlo při přepravě k poškození zásilky (prošlápnutí a podobně) neměl jste zásilku přebírat. Tudíž žádný hňup zásilku špatně nezabalil, pokud se víčko nenacházelo na tubě, muselo být vyhozeno společně s obalovým materiálem. Nicméně i tak jste měl možnost zboží reklamovat, jistě by jsme Vám vyšli vstříc (stačí nafotit poškozenou zásilku, pak se dá jednat i bez urážení)
    Nicméně děkujeme za Váš názor a přejeme nerušené léto

• Kvalita zboží

Rychlost, spolehlivost, diskrétnost

velká rychlost

• Vše OK

Tým ErosStar.cz

• Recenze byla provozovatelem odstraněna ve smyslu čl. 8.3.2 OP Heureka.