- Ochota
Doporuciji
- široký sortiment
- žádn
rychle,přehledně,kvalitně
- rychlost a výborná komunikace, přehledná webová stránka, kvalitní zboží
- nevím o žádnych
doporučuji
- Relativně široký sortiment zboží (hlavně v oblasti krmení)
- Líbí se mi i akční ceny, které mi přijdou výhodné
- Dostala jsem doporučení od kamarádky
Našla jsem zde zboží za výhodné ceny.
Domluva byla super
Ano doporučila bych tento obchod dál.
Některé produkty jsem našla pouze na těchto stránkách a za tyto ceny -
- rychlost
takto si představuji internetové nakupování
- Sortiment krmiv, který není zcela obvyklý - statková krmiva, suroviny pro výrobu vlastního musli apod.
- Nevím o žádných slabinách.
Velmi dobrý obchod.
- osobní přístup, odborná rada
- Rychlost vyřízení objednávky - jeden den objednáno, druhý den doma
- Obchod nabízel obrovský výběr krmení. Moje klisna už tři roky jí věci od NutriHorse a moc jí chutná. Co se týče vývoje, je to plnohodnotné, ucelené krmivo a já jsem velmi spokojená. Ochod nabízí i vitamíny - různých značek. Ceny jsou o dost levnější než v jiných obchodech. Rozdíl na krmení je v desítkách korun u doplňků stravy i stovky korun. Komunikace byla okamžitá, domluva na vyzvednutí super a ještě mi slečna vyšla vstříc, když jsem si na místě dokoupila pár věcí z oblečení pro sebe. Mohla jsem si vše vyzkoušet a ještě jsem dostala vzorek malinových pamlsků pro koně. Za mě super - ochota, komunikace, kvalitní věci a hodně dobré ceny. Eshop jednoduchý a přehledný za mě lepší než u jiných, kde nemohu nic najít.
- Za mě byl nákup skvělý, nemám co vytknout naopak, chválím.
Geloren mě byl doporučen veterinářem kvůli svým vlastnostem a je úžasný. Malé kostičky ve formě pamlsku, které nejdříve kuň moc nechce a teď se mi po nich může doslova utlouci :))) Jedná se o kloubní výživu v podobě pamlsku, malé kostičky. Chutná jako medvídek harribo.
Jídlo od NutriHorse má moje klisna už tři roky, včetě doplňků stravy a výborné. Vždy byly pytle suché, s dlouhou trvanlivostí a pěkně voní.
Oblečení i výběr doplňků na středně velké prodejně je podle mě také ideální. Prodejna má tak 50 metrů, ale spoustu věcí k výběru a přehledné. Pokud něco slečna nemá, ráda doobjedná a ceny jsou levnější než u konkurence - porovnávala jsem.
Mohu doporučit -
- spolehlivost, osobni pristup
Ráda zde budu nakupovat i nadále. Příjemná a komunikativní obsluha, zboží kvalitní. Večer objednáno, druhý den po objednání informace kdy bude zboží dodáno (5-10dnů), dorazilo za 5 dnů.
- Cena dopravy je poměrně vysoká.
- Siroky sortiment
- Perfektni komunikace
Velmi kvaliti sortiment a sluzby.
- Komunikace
- Kvalita zboží
Určitě to nebyl můj poslední nákup.
Doporučuji ostatním. -
- Vstřícnost, dobrá komunikace, rychlé jednání,kvalitní zboží.
- Nemá
Všem doporučuji. Poslední dobou i dost široký sortiment kvalitního zboží.
- odběrné místo praha
- rozsah nabídky
- pohotovost a vice nez prijatelna vzdalenost obchodu k doruceni.
- vice zbozi by mohlo nabizet
Super!
- Dobrou dostupnost, zajem o zakazniky, ochota se domluvit prakticky na cemkoliv (baleni, vyzvednuti mimo oteviraci doby)
- zadne slevove akce, vernostni akce a jine tomu podobne, aby motivoval zakazniky vice nakupovat a doporucovat ostatnim znamym
V Equimallu jsem začala nakupovat kvůli krmení, protože do konkurenčního obchodu to mám mimo prahu dosti daleko. Navíc, to mám při cestě a ušetřim na dopravě.
Ráda zde nakupuji, protože slečna Dušková je velice milá a ochotná, vždycky se s ní domluvím i na nestandartních balicích množstvích nebo i jiné otevírací době. Vždy mi vyšla vstříc. -
- perfektní komunikace a přehlednost skvělé výrobky, dobré ceny
- menší sortiment
super
- Levné a rychlá dodací lhůta.
- Jen bych byla pro aby si více popsali produkty, zakoupila jsem drezurní podbřišník a nebylo tam napsáno, že má dotahovací gumy, ale i tak jsem spokojená
Za sebe doporučuji! Supr komunikace, rychlé dodání zboží, podbřišák přišel bezvad. Až budu nakupovat zas se ráda vrátím!