Přihlásit se a přidat recenzi

• Kvalitní společnost, dobré zkušenosti.
  • 10 %

• Žádná
    • Nedoporučuji obchod. Dlouhá doba dodání, nakonec ani nepřišlo co mělo. Píšou že obratem odesílají a není tak. Objednávala jsem u nich naposled...

Velice špatná zkušenost.
    Tento obchod již nikdy nenavštívím.

• V on-line obchodu měli všechno. Opravdu všechno se dalo rychle objednat
    • Čekám na objednávku už opravdu dlouho, ale bohužel nedorazilo a nemyslím si že vůbec dorazí, protože ani nemam nějakou zpětnou vazbu.

Reakce obchodu www.equiduo.cz

Dobrý den, objednávku jsme nedodali z důvodu výpadku jednoho produktu (imunity). Snažili jsme se Vás zkontaktovat několikrát telefonicky, zda Vám můžeme nabídnou jiný podobný produkt. Bohužel jsme se Vám nedovolali a proto jsme objednávku neodeslali.

Prosím pokud objednáváte produkt s dostupnosti 2-10 dnů, ne vždy se nám podaří produkt dodat do týdne. To stejné se stalo ve Vašem případě. :)

• Vse ok

• Dopravce balík poškodil a obchod nabídl náhradu v podobě snížení ceny produktu za “nákupní” hodnotu. To mě velmi potěšilo.

Zákaznická linka zafungovala ke spokojenosti zákazníka .

• Vždy maximální spokojenost. Úžasná komunikace s obchodem. Překvapivě rychlá reakce na dotaz. Skvělé ceny a časté skevové akce. Paní Deniska je vždy ochotná poradit, doporučit a vše vysvětlit. Obchod doporučuji na 100% a stálých zákazníků si velmi váží :-)

• I když zaplatíte ihned po objednání, objednávku neobdrzite ani po týdnu.

• Maximálna spokojnosť Hobbyk je nádherný ☺️

• I když vše bylo skladem tak doposud jsem svoji objednávku neobdrzela

• Skvělá komunikace , ochota a vstřícnost