- Po výzvě k osobnímu odběru jsem dorazila pro zboží do lékárny, ovšem pan lékárník mi sdělil, že mou objednávku nemá a že to mohu zkusit zítra. Dále odmítl zboží hledat. Po kontaktování infolinky, kde mi bylo sděleno, že zboží v obchodě připraveno již bylo, jsem do obchodu vyrazila znovu, pan lékárník měl potíže s platbou kartou. Dalo by se to přejít, kdyby byl alespoň milý.
Po výzvě k osobnímu odběru jsem dorazila pro zboží do lékárny, ovšem pan lékárník mi sdělil, že mou objednávku nemá a že to mohu zkusit zítra. Dále odmítl zboží hledat. Po kontaktování infolinky, kde mi bylo sděleno, že zboží v obchodě připraveno již bylo, jsem do obchodu vyrazila druhý den znovu, pan lékárník měl tentokrát potíže s platbou kartou. Dalo by se to přejít, kdyby byl alespoň milý.
Pohodlný nákup z domova.
- cena za zboží, v místě bydliště
- Výhodou je to,že nikde jinde jsem injekce nesehnala.Lékárny nemají zájem vyjít zákazníkovi vstříc!!!Jedině nákup ve vašem obchodě mě vyšel vstříc a já si mohu nechat ošetřit bolavý loket u ortopeda.Moc děkuji.
Doporučuji,doporučuji,doporučuji!!!Popsala jsem u výhod.
- Webove stranky umoznuji nakup v eurech, ale pri realizaci platby kartou vznikl problem a nakonec bylo mozne platbu uskutecnit jen v ceskych korucnach.
- dobrá koupě co do ceny i kvality
- Neodhalil jsem žádné slabiny
dobrá koupě
- výdejní místa
- rychlost
- trošku dražší než např. Slevolékárna
Dobrý obchod, ceny levnější než v kamenných lékárnách, ale na jiných e-lékárnách i levněji, na rozdíl od nich mají spoustu výdejních míst, rychlé dodání.
Nakupuji na Epharmia.cz ráda a všem ho doporučuji.
- Dobré ceny, možnost objednání a odběru.
- Některé zboží se nevede.
Neváhejte, pohodlně nakupte.
- Nikde jinde se nedá koupit.
- nevím
Ať si každý vyzkouší. já jsem spokojená.
- Osobní odběr zdarma.
- Platba kartou.
Nakupuji pravidelně, vždy mi vyjdou vstříc.
- Přijatelná cena, vyzvednutí na prodejně.
- Nevím o nich. Snad jen špatné parkování v okolí prodejny, ale nezajištěná stání pro zákazníky jsou, na rozdíl od Německa, bolest většiny našich malých prodejen.
Doporučuji.
Negativní. Přes internet jsem objednala zboží, nejdříve mi přišlo potvrzení objednávky, poté zpráva, že výrobek je připraven k odeslání a požadavek na zaplacení zboží předem. Poté, co jsem peníze uhradila, mě obratem kontaktovali, že objednávku stornují, jelikož zboží k dispozici nemají.
- osobní odběr
- příznivé ceny
- Výhodné ceny a doručení domů zdarma
Tento obchod mohu všem doporučit,jsem s ním velmi spokojený,při velkém nákupu hodně ušetřím.Objednám,zaplatím bankovním převodem a druhý den mám zboží doma.
- Rychlost přípravy zboží k odběru, cena zboží
- Menší výběr zboží než jine lekarny
- - dobre ceny
- rychlé doručení
- nemožnost platit kartou či hotově přímo při odběru
Zboží jsem si objednala za určitou cenu a po potvrzení objednavky mě obchod informoval o změně ceny, která byla mnohem vyšší. Přijde mi to velmi nesolidni.