- Neskutečná rychlost doručení (druhý den)
- Široký výběr
- Obrovské množství produktů skladem
- Možnosti výběru dopravy a platby
Obrovským překvapením bylo doručení do druhého dne. Chápu, že to nemusí být standard, ale to nemění nic na faktu, že jsem byl potěšen.
- Rýchle doručenie, veĺký výber
- Nejnižší cena
- Dobře zabaleno
První nákup a vše v naprostém pořádku. Mohu vřele doporučit.
příjemná obsluha, vstřícnost
- rychlost
- Široká nabídka, velice rychlé doručení
- rychlost vyřízení objednávky
- Velmi rychlé dodání zboží, vše proběhlo v pořádku.
OK . Doručovanie je stále predražené ale je to daň za neochotnú a nefungujúcu štátnu poštu !!!
- Super poradenstvo, príjemný prístup cez telefón, rýchle doručenie a ozaj široký výber aj pre užšie skupiny nôt a nástrojov, vrelo odporúčam.
Žiadne nevýhody.
Rychlá dodávka,dobře zabaleno,spokojenost.
Delivery and service were very good. Product is well made and the description was accurate.
- I když zboží není skladem, přesto jej mají označené jako dostupné. Když pak marně čekáte, až vám dorazí a ozvete se, tak je paní ještě nepříjemná, neochotná a arogantní.
Příště se tomuto obchodu určitě vyhnu.
Reakce obchodu eNoty.eu
Dobrý den, nerozumím Vašemu negativnímu hodnocení. Ano, zboží jsem skladem neměli. Objednala jste si zpěvník s předpokládanou dodací dobou cca 28 dnů a již po týdnu jste nám rozhořčeně volala, proč jsme Vám zboží nedodali?
Informace o tom, že zboží není skladem a jeho předpokládaná dodací doba je uvedena v eshopu u každého produktu. Když si zákazník zboží s delší dodací dobou objedná, pak je tato informace uvedena také v emailu s potvrzením objednávky, aby zákazník věděl, kdy může objednané noty čekat a mohl se případně na email podívat, kdyby si s datem doručení nebyl jistý.
Může se samozřejmě stát, že si zákazník nevšimne, že noty nejsou skladem, nestihne si přečíst email s potvrzením objednávky a zavolá nám s dotazem, jak to s objednávkou vypadá. Rádi mu poradíme, vysvětlíme situaci, že noty pro něj máme objednané, čekáme až nám je vydavatel dodá a předpokládáme, že nepozornost při objednávání zboží je tak vyřešena a delší dodací doba vysvětlena.
Když se nám to však vysvětlit nepovede, tak nás taková situace moc mrzí a omlouváme se.
Tomáš DROZD, eNoty.eu -
První zkušenost, velmi dobrá.
- Rychlé vyřízení objednávky.
- Zásilka byla kvalitně zabalená a publikace došly neporušeny.
Zpěvník "Já písnička" má chybu tisku a stránky s akordy a rytmy jsou nečitelné. Nikdo zřejmě před balením publikace nekontroluje.
S nákupem jsem spokojená, rychlé dodání a ochota ze strany eshopu. Moc díky a budu se těšit příště :)
V obchodě eNoty.eu velmi ráda nakupuji. Chválím rychlost vyřízení objednávky, profesionalitu a vstřícnost.
- rychlost a pohodlnost nákupu
+ sortiment
+ rychlé a bezproblémové vyřizování objenávek