U mnou koupeného filmu, bylo deklarována čeština včetně titulků i u prodloužených verzí, ovšem realita byla jiná. Prodloužené verze bez Cz lokalizace.

Reakce obchodu EN-filmy.cz

Dovolíme si upozornit, že češtinu včetně dabingu i titulků deklaruje na obalu titulu přímo vydavatel. Pokud se prokáže, že je ta informace klamavá, je to samozřejmě velmi závažný případ, který budeme s dodavatelem řešit. Ponecháme však na úsudku každého, zda je toto důvod nedoporučení obchodu. Skutečně jsme se v tomto případě provinili my?

Zatim zbozy nemam co jsem jsi pred 18 dni objednal!?! Poprosim tudiz o informaci stavu objednavky a zavazni termin dodani. Dekuji David Vertat 725773847

• Cekam jak debil 2 mesice, nic.

Reakce obchodu EN-filmy.cz

Vzniklá situace nás mrzí, ale dodávky zboží se nám kvůli Brexitu prakticky zastavily. Není v našich silách obvolávat a informovat zakázníky každého zvlášť. Proto na současnou situaci a prodloužení dodací doby upozorňujeme již od 3. ledna na našich webových stránkách. Dále doporučujeme objednávat pouze zboží skladem. Ze strany zákazníků bychom očekávali trochu více pochopení a více trpělivosti. O současné situaci informují sdělovací prostředky, není to nic, co bychom sami zapříčinili. Bohužel situace se zatím nelepší. Dohoda mezi UK a EU byla uzavřena na poslední chvíli 24.12.2020, a odhlasována britskými poslanci dokonce až 30.12.2020. Nikdo neměl čas se na tuto skutečnost připravit. Do poslední chvíle nebylo jasné, zda k dohodě dojde a jaké budou podmínky, nebo jestli nastane tzv. tvrdý Brexit. Naši dodavatelé z Anglie jsou ze současné situace stejně nešťastní jako my. Dělají maximum pro to, aby se situace stabilizovala a zásilky byly doručovány v co nejkratším termínu.
    Všem, kteří tuto situaci chápou a nedávají nám kvůli ní negativní hodnocení, děkujeme.

• snad to vyjde

• Filmy v eng jazyce
    • Vcelku slušné ceny
    • Na výběr z více dopravců
    • Komunikace obchodu
    • Není možnost osobního odběru v brně
    • Obchod mi poslal jiný nosič než jsem chtěla

Nakoupila jsem zde poprvé a to přeobjednávku blu-ray titulu, zboží přišlo dost rychle ovšem po rozbalení jsem zjistila že je to DVD nikoliv blu-ray, což nechápu proč se tak stalo. Obchod je přehledný a komunikace je s rychlou reakcí což je plus jenže k čemu je to platné když vám stejně nepříjde přesně to co jste si objednali.

Reakce obchodu EN-filmy.cz

Po přečtení tohoto příspěvku jsem objednávku klientky ihned překontroloval, abych zjistil, jestli skutečně mohlo dojít k takové chybě. Produkty totiž objednáváme podle EAN kódů, což prakticky vylučuje možnost záměny. A skutečně k uvedené chybě nedošlo, klientka si totiž ve skutečnosti objednala DVD. Samozřejmě nás mrzí, že k této situaci došlo, ale nemůže nám to paní dávat za vinu, chyba byla na její straně, měla při vytváření objednávky dávat lepší pozor. Zboží je, dle mého názoru, roztříděno přehledně a každý titul má v detailu uvedeno, o jaký nosič se jedná.

Přeji hezký den.

Jiří Novák, provozovatel obchodu EN-filmy.cz

• Docela šokující je čas mezi naskladněním a odeslaním zasilky....
    • středa - naskladnění, platba ve stejný den,
    • pátek - Připravuje se na odeslání.....
    • tohle se často nestáva...

Reakce obchodu EN-filmy.cz

Mně na tom nic nestandardního nepřipadá. Připsání platby na účet trvá 1 - 2 pracovní dny. My samozřejmě musíme počkat, až se platba připíše, neumíme věštit z koule, že už je platba odeslaná. Pokud klient pošle e-mailem potvrzení své banky o provedené úhradě, může to vyřízení objednávky urychlit. Tento pán to však neudělal, a tak se nemůže divit, že si na vyřízení objednávky musel ještě chvíli počkat.

Přeji hezký den.

Jiří Novák, provozovatel obchodu EN-filmy.cz