- Nekomunikují
- Zboží nemají
Hrůza
- nechají vás objednat zboží za výhodnou cenu 30% pod urovni konkurence a pak objednavku bez slova omluvy vystornují. absolutně neduveryhodné
komunikace žádná, zboží nedorazilo
Prišlo mi úplne jiné zboží,obchod se nemá k tému aby to dalo do pořádku.Stale čekám kým mi někdo odpoví.
Po objednání jsem neobdržel žádnou informaci o provedené objednávce. Za týden jsem volal, jak to s objednávkou vypadá. Druhý den volali z obchodu, že zboží již není u dodavatele.
- zboží nebylo na skladě
Nemůžu nic hodnotit ,protože mi nic nepřišlo
- Po objednání je zřejmě vyslán traktor do Číny pro zboží, proto ani za týden tu ještě není.
Nic neobjednávat.
- Zboží mi přišlo poškozené krabice bez vnějšího poškození (plastový doraz)
- obchod zrušil objednávku
- nabizi zbozi, ktere nemaji skladem
- Jeden z mnoha pseudoobchodů.
- Na e-shopu byla informace, že objednané zboží mají skladem a zasílají druhý den. Po objednání přišel mail, že zboží objednávají u dodavatele a přijde kdoví kdy.
Jeden z mnoha pseudo e-shopů. Nepravdivě informuje, že má zboží skladem a posílá druhý den, což není pravda.
zboží uvedeno skladem, nicméně po více než týdnu od objdnávky sebemenší reakce ohledně odeslání. nedoporučuji
- zboží nedoručeno i přes urgence
- nereagují na emaily
Žádná komunikace. Zboží po týdnu nedodáno.
Dobrý den, napřed jsem si brusku objednal, proto, že byla skladem.
Přišla mi odpověď, že objednávka se ruší, proto, že není skladem.
Za dva dny opět byla ve Vašm obchodě skladem, objednal jsem ji tedy. Došla mi odpověď, že se musí objednat u dodavatele.
Pokud s takovým to přístupem k zákazníkovi budete pokračovat, tak se na Vás zakaznici vyprdnou... -
- Vůbec se 6 dnů neozvali
objednávka stornována obchodem
- Objednávku potvrdí, a následně za několik dnů zruší, že zboží není u dodavatele, přitom při objednání bylo sklade, tak mi to hlava nebere!
- Zboží mělo být skladem ale po objednání jste zrušili objednávku z důvodu že zboží není skladem.