Super, moc krásně ušité, kvalitní. Určitě ještě nakoupím znovu. Doporučuji.
Kvalitní.
Vše v pořádku :-)
Kvalitně ušité za příznivou cenu.
Eshop mi zaslal chybné zboží. Poštovné za vratku mi však bylo vráceno jen částečně s tím, že jsem to poslala moc draze a měla jsem jinak. Jenže nic takového nebylo v mailu uvedeno, prostě jen omlouváme se, zašlete zboží zpět. Urgovala jsem uhrazení částky, ale pan Sivák byl jen arogantní a po slíbení, že peníze dopošle, opět nic.
Reakce obchodu ELFINO
musíme reagovat n a tuto neoprávněnou recenzi .... při vytvoření objednávky, je uvedeno, že zboží ušijeme do 5ti pracovních dní (tedy 7 kalendářních dní). Vaše objednávka byla vytvořena dne 9.4. a peníze jsme obdrželi 10.4., tedy zboží má být odesláno nejpozději 17.4. (dnes je 16.4.). Vaše objednávka bude zítra odeslána, dnes byla ušita. Moc nás mrzí, že zbytečne a neoprávněně udělujete negativní recenze, aniž by jste se s námi pokusila spojit a zjistit, jak se věci skutečně mají :-(
Hezký zbytek večera -
Super kalhoty za super cenu :) super střih, hezky drží, mají pevnou gumu v pase.
Po týdnu čekání žádná reakce.Poté jsem poslala email s dotazem kdy to přijde.Odepsali že za další týden.
Reakce obchodu ELFINO
moc nechápeme negativní recenzi. ... paní si objednala boudu pro psa kde je uvedena doba dodání 2 týdny .... objednávka byla odeslána/přijata 26. 9. (úterý) .... po přijetí objednávky dostala automatické avízo o přijetí platby .... po týdnu zákaznice napsala email, kdy může očekávat zboží .... my ve středu odepsali následující .... cituji: Dobrý den, začátkem příštího týdne bude odeslána. děkuji a přeji hezký zbytek dne ....... následně jsme dostali negativní hodnocení :-(
Bouda byla odeslána v úterý 10.10.2023 tedy přesně 2 týdny po objednávce -
Velký výběr softshellove ho oblečení. Objednala jsem kalhoty a jsou kvalitní a cenově lepší než jinde.
- Kvalitni softshel obleceni
- Dobra cena
Uz ponekolikate jsme koupili sofshelove kalhoty pro syna a spokojenost. Krasne usite, tvarove padnou, prizniva cena. Doruceno za 9 dni (ale byly statni svatky), takze za normalni situace za 7 dni.
- Objednávala jsem po druhé. Dobrá zkušenost s výrobky zejména softshellové kalhoty zde budu objednávat častěji.
- Oblečení by mohlo mít reflexní prvky, ale jinak nemám co vytknout.
- - rychlé dodání
- - pěkné zboží
- Krásné zpracování softshellových kalhot, velký výběr
Kalhoty pro syna objednávám již po několikáté! velka spokojenost!
A i skvělá komunikace -
Rychlé doručení
Objednané jsem měla dvoje kalhoty. Jedny černé, druhé šedé. Bohužel, jsem obdržela oboje kalhoty šedé barvy. Zboží jsem nevracela, víc práce s vyřizováním. Raďěji si nechám dvoje šedé.
Krásně ušité oblečení
Bohužel jsem se nebyl na boudu podívat a po dodání jsem byl velmi zklamán použitými nekvalitními materiály a velmi špatným řemeslným provedením.
- Rychlost, kvalita obleceni
Jiz jsem objednavala a rada se vracim. Hezke funkcni veci.
- Kvalitni material i siti.
- Rychlost dodání
- Pěkný střih
- Fajn ceny
- Bunda vydrží dvě sezóny a přitom krásně sedí
- Libil by se mi větší výběr barev softshellu u jednobarevných věcí, volit mezi modrou, růžovou a šedou, když primárně nakupuju neutrální barvy je omezující