Skvělé ceny, rychlé odeslání. Doporučuji.
Dobrý den, Vážený zákazníku děkujeme za recenzi. Elektropodlasek.cz
Nakupovla jsem tu poprvé a na 1+
super rychle dodání a krásně zabaleno není co vytknout
všem doporučujiReakce obchodu elektropodlasek.cz
Dobrý den, rádo se stalo. Elektropodlasek
- Maximální spokojenost, doporučuji.
Reakce obchodu elektropodlasek.cz
Děkujeme,hodně spokojenosti s novým výrobkem.Elektropodlasek.cz
Vše ok
Dobrý den,děkujeme ,jsme rádi.Elektro
- Rychlost doručení
- Parádní cena výrobku
- Ochotný prodejce
Reakce obchodu elektropodlasek.cz
Vážený zákazníku,za tým elektropodlasek.cz děkujeme
- rychlost zpracování a odeslání zásilky
- není na výběr z vícero dovozců, pouze česká pošta a to je hrůza
Nakupovala jsem zde poprvé a překvapilo mě velmi rychlé zpracování a odeslání zásilky. Jediné co mi vadilo, že nemají jiného dovozce než českou poštu.
Reakce obchodu elektropodlasek.cz
Dobrý den.Děkujeme za recenzi .Co se týče přepravce,je to o lidech,ne o společnosti.Třeba tady u nás jsou řidiči České pošty opravdu spolehlivý, slušní a na přepážce vždy hodná pošťačka.Zato řidič spol.Pxx ,hodí balík do auta ještě do něj kopne.Takže tihle určitě ne.S pozdravem elektropodlasek.cz
- Komunikace
- Žádná
Televize došla druhý od objednání. Super - rychlá komunikace s e-shopem.
Dobrý den, děkujeme. ElektroPodlasek.cz
Nejlepší obchůdek co jsem si mohla vybrat..suprove ceny,rychlost dodání a to nejhlavnější ,pan byl velice vstřícný a ochotný, mi se vším poradit a pomoci v rozhodování,i po jeho pracovní době...takhle ochotného člověka s velikou trpělivosti ,vysvětlit ženský technické věci , jsem už dlouho nepotkala a tak jsem se rozhodla v tomto obchodě utratit ještě víc,než jsem měla v plánu ,jelikož pan byl tak příjemný ,že jsem se nebála zeptat i na pomoc s repráky ..... mnou vybraná Tv, byla v tomto obchodě o dost levnější než jinde,a tak mi zbylo i na tu krásnou,, zvukovou krabičku ,,pod Tv ...ještě jednou děkuji a pokud budu v budoucnu někdy potřebovat něco,co tento obchod nabízí ,strašně ráda se k nákupu vrátím ...ještě jednou děkuji za ochotu
Reakce obchodu elektropodlasek.cz
Dobrý den. Samozřejmě my děkujeme, těší nás to a bylo nám ctí vám naplno vyhovět takhle slušným, velmi příjemným zákazníkům. Hodně spokojenosti s novými výrobky. Elektropodlasek.cz
- Inzerované zboží je rozbaleno, podle s.n. přeprodáno přes datart v režii p. Ogorka
Reakce obchodu elektropodlasek.cz
Dobrý den. Dovolte nám poznámku. U produktu dole v popisu byla záložka "rozbaleno ". Ještě jsme vám raději volali, zda jste si toho všiml. Nechtěli jsme to jen tak poslat, proto ten telefonát. Dále co se týká našich dodavatelů, nezlobte se, ale kde nakupujeme zboží je naše věc. Každý obchod snad musí mít své dodavetele. Příště vy raději si kupujte jen u velkých hráčů, těm asi vaše zlostné komentáře vadit nebudou. Děkujeme elektropodlasek.cz
- Naprosto profesionální jednani
- Zadna
Na obchod jsem volal, protože jsem nebyl rozhodnutý, jaký typ kávovaru si mám vybrat. A od první chvíle rozhovoru jsem vnímal zájem mne poradit, ten obchodník byl velmi příjemný a profesionální. Nakonec jsem si vybral k mé obrovské spokojenosti. Obchod doporucuju
Reakce obchodu elektropodlasek.cz
Děkujeme,to potěší.Jsme tu rádi pro vaši spokojenost.
Jsou rychlý, doprava O.K. TV byla třetí den doma. Oproti Alegru, kteří mi dovezli jinou TV to bylo o třídu výše.
Reakce obchodu elektropodlasek.cz
Dobrý den.Velice děkujeme za vaši přízeň.
- Dobrá cena a rychlé doručení.
- rychlost dodání - 2 dny od objednání
až budu nakupovat zase, klidně zase tady
- Rychlá komunikace
- Nízká cena
Dobrého prodejce poznáte až když nastane nějaký problém. Při řešení reklamace bylo vše velmi rychle vyřešeno a k moji spokojenosti vykompenzováno.
Rychlost, cena.
- Rychlá telefonní komunikace
- Rychlé jednání, e-shop přehledný, cena výhodná.
Reakce obchodu elektropodlasek.cz
Dobrý den,moc děkujeme a hlavně bojler ať dloooouho slouží
- Okamžitá komunikace
- Vřelý přístup
- Vycházejí vstříc
- Pěkná cena
S obchodem jsem spokojen. Na dotazy okamžitě reagoval. Po žádosti o opětovnou fakturu okamžitě poslal na mail novou. Zboží dle popisu a za dobrou cenu.
Reakce obchodu elektropodlasek.cz
Dobrý den,zdvořile děkujeme za spokojenost a za hodnocení
Rychle jednání i dodání zboží. Vše v pořádku
Dobrý den, děkujeme velice
- Velmi vstřícný a ochotný přístup co se týče podání dodatečných informací k produktu
- Nejnižší cena v porovnaní s konkurencí
Opakovaný telefonický kontakt a přístup a ochota prodejce mne přesvědčili pro koupi právě zde. Zboží dorazilo v pořádku a slouží tak jak má :)
V budoucnu při případných elektro nákupech určitě zkontroluji případnou nabídku i zde ! :)Reakce obchodu elektropodlasek.cz
Dobrý den, děkujeme ,vážíme si toho .Příště vám opět rádi vyhovíme.