Klasika, maj v eshopu něco, co už neexistuje.
Reakce obchodu elektropecka
Dobrý den, mrzí náš , že jste nebyl s naším obchodem spokojen.
Objednal jste si zboží, konkrétně -Sekáček potravin ETA EXPRESS pro ponorný mixér ETA Cabero ,které jsme NEMĚLI SKLADEM , a to jste viděl v době odeslání Vaší objednávky- u zboží to bylo uvedeno . Přesto jsme po obdržení Vaší objednávky zjišťovali možnost dodání přes servis značky Eta , a protože nám nebyl termín možného dodání upřesněn, tak jsme Vám zcela logicky objednávku nepotvrdili. Pokud objednáváte něco ,co v momentě objednávky není skladem,/ u nás na eshopu/ snažíme se vždy chovat k zákazníkům korektně a pokud je to v našich silách zboží zajistit případně zjistit termín možného dodání. Pokud ovšem není skladem ani u našeho dodavatele, což jsme v tomto případě ovšem ani neavizovali, opravdu nemůžeme Vaši objednávku vyřídit.
S pozdravem Martina Pecková Elektro Pecka -
Příspěvek byl odstraněn na žádost autora příspěvku.
Recenze byla provozovatelem odstraněna ve smyslu čl. 8.3.2 OP Heureka.
- nezajistili zpětný odběr
Reakce obchodu elektropecka
Dobrý den, velice nás mrzí, že jste nebyla s nákupem v našem obchodě spokojena.
Komunikace se zákazníkem je naši prioritou a snažíme se , aby byli naši zákazníci maximálně spokojeni.
Zpětný odběr spotřebiče je při dodání výrobku možný, ale je třeba tuto službu samostatně objednat- jedná se o placený svoz, který zajišťuje dopravce- ve Vašem případě společnost PPL. Ve Vaší objednávce jste tuto službu neobjednala ani neplatila a ani při telefonickém hovoru , před dodáním zboží, jste požadavek svozu starého spotřebiče- zpětný odběr -nezmínila. Proto jsme svoz starého spotřebiče ani my u dopravce, v případě dodání zboží k Vám, neobjednávali. Přejeme pěkný den a ať Vám výrobek dobře slouží.
Martina Pecková - Elektro Pecka -
- Nemá zboží
Reakce obchodu elektropecka
Dobrý den, ještě jednou se omlouváme za nemožnost dodat Vámi objednanou varnou konvici. Jednalo se o doprodej .
Přejeme pěkný den Elektropecka M.Pecková -
- vse
vyhnout se velkym obloukem
- -nizke ceny zbozi
- -nejasnosti ohledne dostupnosti zbozi
Reakce obchodu elektropecka
Dobrý den litujeme, že jsme Vámi objednaný výrobek již neměli skladem. Děkujeme za Vaši recenzi. Elektropecka
Martina Pecková -
- Nedůvěryhodnost
Nabízeli pračku výhodněji než ostatní prodejci a nebyli schopni uvaděnou cenu dodržet, tak nám raději objednávku zrušili...
Zbozi jsem si objednal v jinem internetovem obchode
- žádné
- všechny