Rychlost zaslání.
Reakce obchodu ELEKTRODVORAK
Moc Vám děkujeme za milou zpětnou vazbu. Jsme moc rádi, že jste byli s nákupem u nás spokojení. Hezký den Vám přeje Elektro Dvořák.
- Osobní jednání
Reakce obchodu ELEKTRODVORAK
- Rychlé vyřízení objednávky.
Reakce obchodu ELEKTRODVORAK
- Levnější zboží než u konkurence
- Dobrý zákaznický servis
- Shop má v názvu elektro, ale nenabízí jen elektro
- Spolehlivost
- Rychlé zaslání
Tento obchod měl to, co jsme kupovali dokonce o tisícovku levnější než jeden velmi známý internetový obchod se zeleným maskotem.
Reakce obchodu ELEKTRODVORAK
Obchod vyřídil objednávku rychle, ale doprava FOFR byla jedna katastrofa. Zboží objednáno v neděli večer a od dopravy FOFR přivezeno v sobotu odpoledne. Tuto dopravu FOFR vůbec nedoporučuji ☹️
Reakce obchodu ELEKTRODVORAK
Moc Vám děkujeme za zpětnou vazbu. Mrzí nás, že se při doručení zboží vyskytly problémy. Se službami kurýrní společnosti FOFR jsme spokojení, doručují většinou hned do druhého dne od převzetí zboží do přepravy. Věříme tedy, že tohle byla výjimečná situace. Omlouváme se za komplikace. Hezký den Vám přeje Elektro Dvořák.
- rychlé a bezproblémové doručení objednaného zboží
Návod k užívání rádia v češtině je sice přiložen, ale ve velikosti, kterou lze číst výhradně se zvětšovacím sklem. Myslím, že čeští zákazníci by měli mít možnost číst návod v obvyklé velikosti.
Reakce obchodu ELEKTRODVORAK
Moc Vám děkujeme za milou zpětnou vazbu. Jsme moc rádi, že jste byli s nákupem u nás spokojení. Co se týče přiloženého návodu, bohužel máme k dispozici jen ty návody, které nám spolu s produktem zašlou dodavatelé. Pokud je manuál opravdu tak titěrný, zkusíme napsat dodavateli a dodatečně Vám návod ve větším formátu zašleme na e-mail. Hezký den Vám přeje Elektro Dvořák.
- výhodu
- Jsem velice spokojen
- Rychlé vyřízení
Reakce obchodu ELEKTRODVORAK
Super rychlé dodání zboží. Obchod určitě doporučuji.
rychlost dodávky
Reakce obchodu ELEKTRODVORAK
Příjemný hezký obchod, milá obsluha.
Příkemná obsluha.
Reakce obchodu ELEKTRODVORAK
Chválím obchod. Kvalitní zboží a výborná komunikace. Omylem jsem poslala platbu na účet i když jsem při objednávání zadala dobírku. Napsala jsem a peníze ihned přišly zpět.
- Vše nejlepší v pohodě
Dobrá komunikace
Rychlost.
Bleskové dodání
Reakce obchodu ELEKTRODVORAK
- Vše doručeno rychle, ještě jsem u vás nekupoval.
bezproblemove a rychle odbaveni
Plná spokojenost