Reklama

• Velká nabídka zboží, velmi vstřícná a milá obsluha, teda všichni pracovníci, co nemaji seženou a dají vědět, poradí, vhodná otevírací doba obchodu i o víkendu
    • Žádná

Široká nabídka zboží, ochotný personál

Reakce obchodu ELEKTRODVORAK

Moc Vám děkujeme za milou zpětnou vazbu. Jsme moc rádi, že jste u nás spokojeni. Hezký den Vám přeje Elektro Dvořák.

• Velmi rychlé dodání zboží

Reakce obchodu ELEKTRODVORAK

Moc Vám děkujeme za milou zpětnou vazbu. Jsme moc rádi, že jste byli s nákupem u nás spokojeni. Hezký den Vám přeje Elektro Dvořák.

rychlé vyřízení objednávky

Reakce obchodu ELEKTRODVORAK

Rychlost dodání zboží do druhého dne výborná komunikace Všem doporučuji

Dobrý den, vše proběhlo, jak má. Děkuji s pozdravem Novotný

Reakce obchodu ELEKTRODVORAK

• Výborná komunikace, rychlé vyřízení objednávky, kvalitní výrobek v souladu s nabídkou.

• Rychlé jednání , komunikace skvělá

• Ochotný personál

Reakce obchodu ELEKTRODVORAK

Super obchod ochotní rychlý milý :)

• Rychlé vyřízení

Reakce obchodu ELEKTRODVORAK

• Nízké ceny, doprava nad 2000 Kč zdarma.
    • Nekomunikativnost.

Objednávka zboží až po zaplacení proběhla v pořádku. Po zaplacení mi nepřišel potvrzovací email. Nepříšel ani druhý den, proto jsem do obchodu třetí den zavolal. Operátorka byla velmi zdvořilá, ujistila mě že objednávka se zpracovává, vyjádřila podiv nad tím že email nedošel, slíbila že mi ho pošle a z vlastní iniciativy zjištovala v jakém stavu objednávka je. Příslušná pracovnice údajně nebyla k sehnání a dostalo se mi ujištění, že mi stav objednávky sdělí. Nesdělila a ani jsem nedostal potvrzovací email. další den mi zboží přišlo, bohužel nebyla přiložena faktura, nepřišla ani následující pracovní den a proto jsem do obchodu opět zavolal. Operátorka mě ujistila že mi fakturu i potvrzovací email pošle, prý měla moc práce. Faktura došla, potvrzovací email ne. Nebýt této absolutní nekomunikativnosti, dostal by ode mě tento obchod 4. hvězdičky, ale takto by se žádný obchod k zákazníkovi neměl chovat.
    PS ještě jsem zapomněl, že obchod, aniž by mi to oznámil, změnil způsob dopravy, což pro mě znamenalo další komplikaci.

Reakce obchodu ELEKTRODVORAK

Dobrý den, pane Petrásku, mrzí nás, že jste byl s naší komunikací nespokojen. Nicméně si myslíme, že byla dostatečná. To, že vám nepřišel potvrzovací e-mail, byla nestandardní záležitost, kterou ani nemáme šanci ovlivnit (e-maily jsou generovány automaticky), patrně tedy byl problém při přenosu dat internetem, což může být problém na naší i na vaší straně. Omlouváme se, že jsme potvrzení objednávky neodeslali v den vašeho telefonického požadavku ručně, nicméně při druhém telefonátu jsme to ihned napravili, omluvili se vám a sám jste řekl, že přeposlání potvrzovacího e-mailu objednávky již nepotřebujete, protože už máte produkt doma, že stačí faktura. To, že vám byl změněn způsob doručení, má prosté vysvětlení: objednal jste produkt, který s jeho rozměry do Balíkovny (výdejního místa) doručit nelze, což je u vybrané možnosti přepravy uvedeno (max. do rozměrů 70x50x50 cm). Omlouváme se, že jsme vás na to neupozornili. Občas něco není dokonalé, ale snažíme se vždy o otevřený, lidský přístup a své chyby napravit. S přáním všeho dobrého Elektro Dvořák.

Vše v naprostém pořádku

• Rychlost

Vše OK

• Zboží skladem. Odesláno bez prodlení

• kvalitní výrobky
    • dobrá cena

Reakce obchodu ELEKTRODVORAK

• rychlé a operativní jednání

Reakce obchodu ELEKTRODVORAK

O připravenosti zboží jsem byl informován telefonicky.

Reakce obchodu ELEKTRODVORAK

• Na e-shopu byla přiřazená jiná fotografie produktu

Reakce obchodu ELEKTRODVORAK

Moc Vám děkujeme za zpětnou vazbu. Mrzí nás, že došlo k tomuto pochybení a omlouváme se Vám za komplikace. Hezký den Vám přeje Elektro Dvořák.

Vše v pořádku, rychlé dodání.