Zboží již nemá obchod na skladě.

Reakce obchodu ELEKTRODVORAK

Děkujeme za Vaši zpětnou vazbu :-) Mrzí nás, že jsme nemohli vyhovět Vašim přáním. Hezký den Vám přeje Elektro Dvořák.

Naprosto bez problémů, dobrá komunikace.

Reakce obchodu ELEKTRODVORAK

Moc Vám děkujeme za milou zpětnou vazbu. :-) Jsme moc rádi, že jste byli s nákupem u nás spokojení. Hezký den Vám přeje Elektro Dvořák.

• absolutní spokojenost

Reakce obchodu ELEKTRODVORAK

Doposud žádná reakce o stavu objednávky, přestože u zboží je poznámka skladem

Dobré cena a rychlé jednání.

Dobrá komunikace s obchodem

rychlé dodání

Reakce obchodu ELEKTRODVORAK

slušný výběr za přijatelné ceny

Reakce obchodu ELEKTRODVORAK

Vše absolutně bez problemu, idealni transakce

Reakce obchodu ELEKTRODVORAK

rychlost, perfektní a příjemná komunikace, TOP obchod

Spolehlivost, jistota.

Reakce obchodu ELEKTRODVORAK

Moc Vám děkujeme za milou zpětnou vazbu. Jsme moc rádi, že jste byli s nákupem u nás spokojení. Hezký den Vám přeje Elektro Dvořák.

Ve vašem obchodě nakupuji od založení panem Dvořákem nejstarším.
    Pokaždé spokojen.

• Vstřícná komunikace.

Reakce obchodu ELEKTRODVORAK

Příjemné jednání a rychlé dodání.

• Rychlé dodání.
    • Stručný popis vyrobku.

Reakce obchodu ELEKTRODVORAK

při obj. uvedeno, že je skladem více ks * voláno, že mají pouze 1ks a další ks za vyšší cenu ?!?!?!

Reakce obchodu ELEKTRODVORAK

Dobrý den, paní Benešová, přesně, jak píšete – v době, kdy jste zboží objednala, jsme měli skladem poslední kus za danou cenu. Další kus bychom museli objednat u dodavatele, který produkt již nabízí za vyšší cenu. Proto jsme Vám také volali, abychom se zeptali, zda si přejete poslat jenom jeden kus, nebo máte zájem i o druhý, i když je cena už jiná. S přáním všeho dobrého Elektro Dvořák.

• Rychlost dodání

Rychlost zaslání.

• Osobní jednání

Reakce obchodu ELEKTRODVORAK

• Rychlé vyřízení objednávky.