- Lahve přišly rychle , ale dvě ze tří lahví jsou špinavé , jako by se dlouho někde povalovaly, nebyly v sáčku a jedna byla dole odřená. Koupila jsem , jako dárek :-(
Reakce obchodu ElektroCR.cz
omlouváme se za způsobené komplikace. Kolegové z logistiky se již problémem zabývají a jsou s Vámi v kontaktu.
tým ElektroČR -
- zboží uvedeno skladem nebylo, dodáno po výrobě špatné díly, u zásuvek všechny boky pravé
- reklamace přijata zatím bez vyjádření způsobu řešení (3 dny)
těžko hodnotit obchod a výrobce, každopádně když je uvedeno skladem měl bych zboží dostat podstatně dříve
Reakce obchodu ElektroCR.cz
Vaší reklamací se intenzivně zabýváme, stanovisko obdržíte v nejbližších hodinách. Bohužel je u nábytku obvyklé, že spodní hrany, které se smontovávají - nejsou tedy po montáži již viditelné, protože přiléhají k jinému dílu - nejsou pokryté lištou ani nalakované. Chybnou dodávku - všechny boky pravé - řešíme s dodavatelem a budeme se snažit kompletní a správné zboží dodat co nejrychleji. Děkujeme za Vaše pochopení!
tým ElektroČR -
- zboží bylo doručeno s mnohadenním zpožděním
Reakce obchodu ElektroCR.cz
objednávali jste si zboží skladem u dodavatele. Za dvoudenní zpoždění v expedici se ještě jednou omlouváme.
tým ElektroČR -
Zboží uvedené "skladem" bylo poškozené (obdržel jsem informaci od prodejnce), asi oba kusy, které jsem objednal. Odsouhlasil jsem odeslání 1ks začátkem dalšího týdne. Bohužel, ani 11.den od objednání zboží nemám a musel jsem čelovky zakoupit jinde
Reakce obchodu ElektroCR.cz
objednával jste zboží s expediční lhůtou 5-9 dní, nikoliv skladem. Jakmile jsme obdrželi informaci o poškození, kontaktovali jsme Vás o možnosti změny objednávky a tu též provedli. Zboží jsme odesílali 7mý pracovní den tak, jak bylo uvedeno lhůtou.
tým ElektroČR -
Tento obchod má zákazníka takpovediac v paži. Majú čas. Dúfam, že tieto typy e shopov (priekupníkov ktorí predávajú veci ktoré fyzicky nemajú), čo najskôr skrachujú, a ostanú len tie kde chápu, že zákaznik ktorí si chce niečo kúpiť to zrejme potrebuje čo najskôr..
Reakce obchodu ElektroCR.cz
objednával jste zboží s expediční lhůtou 2-4 pracovní dny. K expedici došlo pátý pracovní den od objednání. Věříme, že Vám radost při práci se stativem toto zpoždění a čekání vynahradí.
tým ElektroČR -
Doba od objednání po doručení zboží, které bylo uvedeno "skladem" a to na výdejní místo ve stejném městě ve kterém je sídlo firmy bylo 7 dní. Nemožnost na výdejním místě platit kartou.
Reakce obchodu ElektroCR.cz
objednával jste zboží s expediční lhůtou 2-4 pracovní dny, zboží jsme neměli připravené tedy na výdejním místě, ale na externím skladě. O nemožnosti platit kartou na místě upozorňujeme prosím též ve výzvě k vyzvednutí. Děkujeme za pochopení
tým ElektroČR -
Zatím jsem zboží neobdržel a na e-mail ohledně stavu objednávky jsem neobdržel odpověď.
Reakce obchodu ElektroCR.cz
objednával jste zboží s expediční lhůtou 2-4 pracovní dny, zboží jsme expedovali 4-tý pracovní den, prosím o kontrolu spamů, je možné, že Vám výzvy k vyzvednutí spadly právě tam. Děkujeme za pochopení!
tým ElektroČR -
Dnes je to týden, co jsem objednala a ještě zboží nemám. Zřejmě jede kurýr na koni.
Reakce obchodu ElektroCR.cz
prosím, překontrolujte emailovou schránku včetně spamů, informace o expedici máte prosím na emailu.
tým ElektroČR -
Zadny zazrak.Akorat v tel.fajn.
Telefon prisel v polstine a to po11dnech.Reakce obchodu ElektroCR.cz
je nám líto, že jste s nákupem nebyli spokojeni. Na cizojazyčnou mutaci upozorňujeme prosím v popisu. Reklamační oddělení s Vámi již odstoupení od smlouvy dojednalo.
- nekomunikuje se zákazníkem
Bohužel jsem zklamná obchod nesplnil dodací lhůtu a ani se neozval . Kdybych se já nezeptala tak bych nevěděla co je s mou objednávkou
Reakce obchodu ElektroCR.cz
je nám to líto, ale objednávala jste zboží s expediční lhůtou 3 dny. V den expedice jste objednávku stornovala. Nekontaktovali jsme Vás, protože objednávka probíhala v pořádku dle informací na webu.
tým ElektroČR -
Nemam co hodnotit protože jsem ještě nic nedostala
Reakce obchodu ElektroCR.cz
omlouváme se za zpoždění u druhé položky v objednávce. Náhrada k mopu bude doručena dnešním dnem, objednávku expedujeme bez poštovného.
tým ElektroČR -
Žádná komunikace, sama jsem volala, kdy zboží dorazí, objednávala jsem ho minulé úterý a stále nic, je čtvrtek, prý by mělo dorazit, bohužel se nikdo neozval v kolik aspoň přibližně, nemohu být celý den doma, pokud dnes nedojde, objednávku zruším.
Reakce obchodu ElektroCR.cz
bohužel došlo ke zpoždění přepravy od dodavatele. Expediční lhůta 3-5 pracovních dní se bohužel díky tomu o dva dny prodloužila. Za způsobené komplikace se tímto ještě jednou omlouváme!
tým ElektroČR -
- Myslím, že byla dobrá cena, ale to je všechno :///
Slibotechny. Objednal jsem 5TB disk 25.4. a fakt ho potřebuju extra nutně. Je 4.5. a pořád nic. Objednávat u dodavatele, když dorazí objednávka, to je styl 20 let dozadu a toto ten Antalon dělá :// Na obchody typu czc, datart se tento vůbec nechytá. Akorát mi napsali, že je všude vyprodáno, což není pravda. Poslední slib byl, že zboží dorazí dnes, tj. 4.5.. :///
Reakce obchodu ElektroCR.cz
objednával jste zboží, které nebylo skladem, ale skladem u dodavatele. Vzhledem k poznámce v objednávce s tím, že na zboží hodně pospícháte jsme Vás emailem znovu kontaktovali a upozorňovali na to, že se jedná o zboží skladem u dodavatele. Souhlasil jste, že na zboží vyčkáte. Expedici jsme stanovili za 4 pracovní dny. Přesně 4tý pracovní den jsme expedovali. Nechápeme tedy Vaši recenzi i přes naši snahu Vás co nejlépe informovat a ještě Váš souhlas s dodací lhůtou.
tým ElektroČR -
Recenze byla smazána na žádost jejího autora.
zboží bylo označeno skladem, nicméně dorazilo 7 dní od zaplacení
Reakce obchodu ElektroCR.cz
objednával jste zboží s expediční lhůtou 2-4 dny, tzn. skladem externě. Z toho důvodu nebylo zboží expedováno okamžitě. Děkujeme za pochopení!
tým ElektroČR -
Nepracujte 5 tlačítek Možná nahradit?
Reakce obchodu ElektroCR.cz
naše reklamační oddělení Vás bude kontaktovat.
tým ElektroČR -
- Špatná komunikace,dlouhá dodací lhůta....zboží nedorazilo. Objednávku jsem raději zrušila a zboží objednala jinde.
Reakce obchodu ElektroCR.cz
objednala jste si výrobek s expediční lhůtou 5-9 pracovních dní. Pokud jste na zboží pospíchala, bylo by určitě lepší zvolit výrobek, který máme skladem. Storno třetí pracovní den od objednání tomu též i odpovídalo.
tým ElektroČR -
Bluetooth sluchátka (iBox X1) nebylo možné spárovat s MT (Motorola e7 plus ani Cubot J3 Pro). V balení byly obchodu vráceny i nerozbalené náhradní nástavce do uší, přesto žádost o odstoupení od smlouvy obchod zamítl. Prodejce nikde omezení funkčnosti s některými typy mobilních telefonů neuvádí.
Reakce obchodu ElektroCR.cz
prosím, pro prověření správnosti a kompatibility zboží nás můžete kontaktovat před nákupem. Uvádíme přesný popis, jaký dává k dispozici výrobce. Děkujeme za pochopení!
- na zboží jsem čekala 14 dní
Vážená paní Cimburková,
není pravdou, že jste na zboží čekala 14 dní. Expedovali jsme dle avizované dodací lhůty. Pokud na zboží spěcháte, neobjednávejte zboží s expediční lhůtou 3-5 pracovních dní. Děkujeme za pochopení!
tým ElektroČR -
It wasn’t delivered to the right address and was said the delivery was returned
Reakce obchodu ElektroCR.cz
zboží expedujeme na adresu zadanou v objednávce. Zásilku lze sledovat pomocí čísla balíku, které obdržíte do emailu po expedici.
tým ElektroČR