- Skladová dostupnosť tovaru zavádza zákazníka
- Neprehľadná spomalená stránka
Tovar objednaný 23.10
doručený 6.11.
Tovar doručený po 11dňoch od objednania.
Nepravdivo uvádzaná Skladová dostupnosť.
Objednával som s uvádzanou dostupnosťou 2-4dni,
2až4dni sú v obchodných podmienkach obchodu predefinované na úplne inú skutočnosť, čo sa javí ako jasné zavádzanie zákazníka
(ak si toto obchod neprerobí, tak si koleduje o pokutu od Čoi)...
Po urgencii objednávky poskytli zľavu 100KČ, ďakujem nemám po tomto záujem...
Výhovorky ohľadom oneskoreného dodania na logistické spoločnosti a kuriérske spoločnosti zákazníka určite nezaujímajú, toto si má riešiť obchod sám... -
- Ani po týdnu zboží nedorazilo a ani mi nepřišla žádná zpráva, kdy dorazí.
Reakce obchodu ElektroCR.cz
prosím, prohlédněte spamy, informovali jsme Vás o předběžném termínu expedice emailem. Objednávala jste zboží s expediční lhůtou 5 pracovních dní. K expedici tak dojde dnešním dnem.
- Potvrzení přijetí objednávky 60160389 14. 10. 2024
- Dodání zboží 23. 10. 2024
Reakce obchodu ElektroCR.cz
je nám to líto, ale přepravci jsme předávali zboží tak, jak jsme avizovali a to druhý den od objednání. Pokud dorazilo až 23.10. pak budeme Vaši stížnost řešit se službou DPD. Děkujeme za pochopení.
Recenze byla smazána na žádost jejího autora.
Poslali 1ks místo 3ks a navíc. po 14dnech....
Reakce obchodu ElektroCR.cz
o tom, že místo třech kusů je dostupný u dodavatele pouze jeden kus jsme Vás informovali a Vy jste s jedním kusem souhlasil. Při vyřizování objednávky došlo bohužel ke zpoždění v logistice, na které jsme Vás upozornili předem. Za komplikace se ještě jednou omlouváme!
tým ElektroČR -
- Mají uvedeno že zboží je na skladě, ale zboží mi bylo doručeno za 17 dní, takže na skladě neměli.
Reakce obchodu ElektroCR.cz
podložku, kterou jste objednával, jsme měli označenou expediční lhůtou 5 pracovních dní. Prosím, počítejte pracovní dny, o víkendu bohužel nepracují ani dodavatelé ani přepravci. Přepravce bohužel nabral při doručování paletové přepravy zpoždění a proto došlo k prodlevě v dodání o 3 pracovní dny též u Vás. Ještě jednou se omlouváme za způsobené komplikace.
tým ElektroČR -
Zboží mi nevyhovovalo, reklamace mi nebyla uznána
Reakce obchodu ElektroCR.cz
je nám líto, že jste nebyli se zbožím spokojeni. Pokud Vám však zboží nevyhovuje, je třeba jej vrátit v zákonné lhůtě. Reklamace se na nevyhovující konstrukční vlastnosti výrobku bohužel nevztahuje.
tým ElektroČR -
Nepravdivé ůdaje o výrobku. Čerpadlo není z nerezové oceli, jak píšete. Je z hliníku.
Reakce obchodu ElektroCR.cz
je nám líto, že nejste s dodaným výrobkem spokojený. Veškeré zdroje včetně výrobce však uvádějí nerez. Pokud jste nabyl jiného dojmu, rádi s Vámi situaci vyřešíme, naše zákaznické centrum Vás bude kontaktovat.
Recenze byla smazána na žádost jejího autora.
V úterý po telefonátu mi paní slíbila že ve středu mi zboží bude odesláno.Bohužel,se tak nestalo!!!!!
Reakce obchodu ElektroCR.cz
je nám líto, ale vzhledem k tomu, že bylo zboží skladem u dodavatele, nebyli jsme schopni dostatečně pružně reagovat na Váš požadavek o rychlejší doručení než bylo avizováno. Děkujeme za pochopení!
tým ElektroČR -
Po dvou týdnech po objednávce není po zboží ani vidu ani slechu, s firmou není žádná možnost komunikace.
Reakce obchodu ElektroCR.cz
je nám líto, že nejste s vyřízením objednávky spokojený. Podívejte se ale prosím do spamů a hromadné pošty, zásilka byla již vyexpedována, navíc jsme Vás o expedici informovali dva dny před expedicí. Telefonní číslo i kontakty uvádíme na stránkách. Budeme rádi, pokud nás budete v případě nejasností kontaktovat.
tým ElektroČR -
Neustále od odkládali doručení jednou spletli dopravce podruhý není zboží na skladě strašná firma absolutně nedoporučuji.
Reakce obchodu ElektroCR.cz
mrzí nás, že nejste s vyřízením objednávky spokojený.
Objednával jste zboží s expediční lhůtou 5 pracovních dní. Třetí pracovní den jste však objednávku stornoval, nechápeme proto Vaši recenzi.
tým ElektroČR -
- Dlouhá dodací lhůta, obchod málo přehledný
Reakce obchodu ElektroCR.cz
je nám líto, že nejste s vyřízením objednávky spokojen.
Pro rychlejší vyřízení objednávky doporučujeme volit platbu kartou nebo dobírkou. Platba převodem může vyřízení objednávky bohužel skutečně protáhnout.
- Zboží doposud nebylo dodáno
Po objednání zboží jsem byla již 2x ujištěna,že zboží bude dopraveno později.Důvod zpoždění má být údajně zpoždění dopravce.Stornovala jsem objednávku.
Reakce obchodu ElektroCR.cz
je nám líto, že nejste s vyřízením objednávky spokojená. Prvním emailem jsme zasílali předběžný termín expedice. Druhým emailem jsme informovali o zpoždění ze strany přepravce o dva pracovní dny. V návaznosti na druhý email jste objednávku stornovala. Ještě jednou se velice omlouváme za způsobené komplikace. Bohužel v přepravách ke zpožděním dochází aniž bychom jej mohli ovlivnit. Děkujeme za Vaše pochopení!
- Špatná komunikace
Jen co jsem zboží vyzvedl tak jsem zjistil, že mi byl poslán vadný kus. Byl jsem nucen ho okamžitě reklamovat. Hned druhý den jsem poprosil o okamžitou výměnu a nebylo mi vyhověno. Reklamace probíhá už téměř měsíc a já nemám ani peníze,ani zboží
Reakce obchodu ElektroCR.cz
je nám líto, že nejste s vyřízením reklamace spokojený. Reklamaci jsme přijali s vyplněným formulářem bez uvedení požadovaného řešení reklamace. Z tohoto důvodu jsme předali výrobek k opravě na servis. Nyní jsme ze zákaznické linky informovali reklamační oddělení, aby změnilo způsob řešení. Věříme, že reklamace bude v krátkosti vyřešena k Vaší spokojenosti.
Recenze byla smazána na žádost jejího autora.
- Doposut jsem zboží nedostal a již chcete zhodnocení!
Reakce obchodu ElektroCR.cz
vzhledem ke zvolené dodací lhůtě bohužel ještě k expedici nedošlo. Informaci o termínu expedice jsme opětovně zasílali na Váš email. Děkujeme za Vaše pochopení!
tým ElektroČR -
Nikdy vice před týdnem objednano zboží nikde a nedoporučuji nikomu nemám duveru.prý v druhé polovině týdne zboží zaslou.Za me smejdi a už to od nich mechci objednam jinde.Pospisil
Reakce obchodu ElektroCR.cz
je třeba se dívat s jakou dostupností zboží objednáváte. Objednával jste zboží s expediční lhůtou 5-9 pracovních dní. Zasílali jsme Vám informativní email s termínem expedice. Prosím, překontrolujte proto Vaši poštu a spamy.
Věříme, že Vám spokojenost se zbožím čekání vynahradí.
tým ElektroČR -
- mobilní telefon pro seniory bez českého návodu, v tel. chybí čeština
Reakce obchodu ElektroCR.cz
je nám to líto, ale tuto skutečnost uvádíme v popisu výrobku. Prosím, pokud objednáte zboží přes cenový srovnávač, je vhodné si popis důkladně přečíst i na našem webu. Tato skutečnost Vás však nezbavuje práva na odstoupení od smlouvy ve 14ti denní lhůtě.
tým ElektroČR