Přihlásit se a přidat recenzi

• Rychlost zaslání zboží.
    • Nebyla zaslána zpráva, kdy se zboží zasílá.

Přehledné a jednoduché stránky. Zboží bylo doručeno další pracovní den po objednání.

Dobrý den, paní Hanko,

děkujeme Vám za čas, který jste věnovala našemu e-shopu.
    Jsme rádi, že jste byla spokojena.
    E-mail o expedici jsme Vám zasílali v den objednání 10.3. ve 12:05. Uváděli jsme Vám v něm číslo zásilky a také jsme přiložili doklad o úhradě. Pokud Vám e-mail nepřišel, napište nám prosím, rádi Vám ho znovu přepošleme.

Hezký den a budeme se těšit zase někdy nashledanou.
    Elegans.cz

• Pohodlný nákup i pěkný sortiment.
    • Nevím.

Doporučuji, rychlé dodání, vstřícné jednání.

• doprava zdarma, pekne veci

doprava zdarma i pro male nakupy

• Rychlé osobní jednání.
    • Mám jen první zkušenost s nákupem. Šle mají velmi slabý materiál klipsů, takže se mi klips rozpadl hned po druhém odepnutí. Naštěstí lze složit snadno zpět a kleštičkami stáhnout. Zatím drží. Neberu to jako nevýhodu obchodu, ale jen jako slabinu materiálů.

Velmi dobrá zkušenost s obchodem. Jen pozor při vyplňování objednávky, stačí jeden klik na "Enter" a objednávka se odešle nedoplněná. To však vykompenzuje rychlá e-mailová komunikace obchodu, ohledně upřesnění objednávky. Za mě vše ok. :)

Dobrý den, paní Iveto,

děkujeme za Vaši recenzi a také za Vaši pohotovost v případě stažení klipsu :-)
    Hezký den přeje
    Elegans.cz

• Mali by upresnit ze naramok u hodiniek(aspoň u tých čo som si objednala ) už je nie kvalitna zliatina ale nejaky lacny kov ak to kov vlastne je.

Mali by zapracovat na prezentacii.Dostat hodinky v plastovom a latkovom pytliku ma fakt nenatchlo.

Dobrý den, paní Krpelánová,

děkujeme za Vaši recenzi.

U hodinek je uvedno, že jsou ze slitiny. Popis materiálů hodinek rovněž uvádíme na našich stránkách (Jak pečovat o hodinky). Z toho důvodu nás mrzí, že jste překvapená ze skutečnosti, kterou na webu uvádíme dokonce 2x.

Zároveň součástí hodinek nemusí být vždy krabička. Pokud je součástí značková krabička, informujeme o tom v parametrech.

Je nám líto, že nejste plně spokojena s nákupem, ale opravdu se snažíme uvádět o zboží co nejvíce informací.

Kamila Kohoutová - provozovatel Elegans.cz

Dostal jsem pouze návod anglicky.Po komunikaci jsem dostal český návod emailem.
    Chybí mi popis číselníku,kde jsou jaké symboly, dodnes nevím účel kruhové výseče a nepodařilo se mi zprovoznit stopky.

Reakce obchodu Elegans.cz

děkujeme za Vaše postřehy.
    Manuály k hodinkám jsou ke stažení na našich stránkách - v detailu produktu. Protože jste nás kontaktoval, poslali jsme Vám manuál také na e-mail.

Zkuste se prosím ještě jednou podívat, je velmi podrobný. Pokud byste na některé funkce opravdu nepřišel, stačí se nám ozvat a zkusíme Vám dát po telefonu instrukce jak na to :-)

Hezký den

• Super vše

Super vše

• Obchod mi zmenil prijmeni na dodaci adresu takze zasilka dorazila ale na poste u prepazky mi balicek nevydali. Jmeno na OP nesouhlasilo z adresou na zasilce. Docela amaterska chyba ktera privodila komplikace.

Reakce obchodu Elegans.cz

děkujeme za Váš čas na recenzi našeho e-shopu.

Velmi se Vám omlouváme za způsobené nepříjemnosti. Je škoda,
    že jste nás nekontaktoval dříve, abychom mohli nedorozumění vyřešit a nepříjemnosti Vám vykompenzovat.
    K tomu vyzýváme v každé e-mailové komunikaci v případě potíží.

Náš obchod je menší rodinný a prozatím nemáme automatický systém na vše, z toho důvodu došlo k omylu, lidské chybě.
    Přijměte prosím omluvu za celý náš team, který se podílel na expedici několika set balíčků během předvánočního času.

Vše nejlepší do nového roku přeje

• Nemá slabiny.

Rýchlosť, fungujúca online podpora, ochota a luxusný servis.

• Perfektní komunikaci a rychle dodání
    • Žádné

Doporučuji tento shop!

• Rychlost dodani a okamzita komunikace, ucta k zakaznikum
    • Nic

Dobry a rychly nakup

• Široký sortiment,hezke a levne hodinky,ochotny a velmi vstricny pristup.
    • Nic

Velka spokojenost

• Mohu nakupovat z domova
    • nevím, nakoupila jsem zde poprvé

Šálu jsem objednala a přišla v pořádku. Jediné co mne trochu zarazilo, že okraje šály podél nebyly oentlované, takže se lehko může stát, že po vyprání se kraje budou třepit a párat.

Dobrý den, paní Hrušková,

děkujeme za Vaši recenzi.
    Pokud by bylo s šálou cokoliv v nepořádku, neváhejte se na nás obrátit.
    O kašmírovou šálu je nutná větší péče - ruční praní ve vlažné vodě s citlivým pracím prostředkem.
    Více informací jak se starat o takové zboží naleznete na našich stránkách.

Příjemné svátky přeje

• 100 %

• zboží odpovídá nabíce
    • výborná komunikace a ochota vyhovět
    • rychlost vyřízení
    • doprava zdarma

Obchod Elegans.cz rozhodně doporučuji, reagují okamžitě a snaží se vyjít vstříc. Objednávala jsem kravatový set a mohu říci, že byl dodán hned druhý den a vypadá přesně jako na obrázku.

• Rychlost
    • Dražší zboží v porovnání s ostatnimi eshopy.

Okamžitá reakce, rychlé doručení, dobrá kvalita zboží.

Dobrý den, paní Radko,

velmi Vám děkujeme, že jste si udelala chvilku na recenzi našeho e-shopu a budeme se těšit zase někdy nashledanou.

Příjemný den
    Elegans.cz

• Recenze byla smazána z důvodu opakovaného hodnocení jedním uživatelem.

• velký výběr produktů
    • excelentní komunikace
    • design stránek
    • doprava zdarma

Jeden z nejlepších obchodů co znám. Zboží dorazilo celkem rychle, v pořádku. Jsem naprosto spokojen. Odpovídají i na emaily.

• přehled (kde se zboží vyskytuje a kdy bude doručeno)
    • komunikativnost
    • zatím nic

Slib dodržen

• Rychlost vyřízení ojednávky.

• výběr z domova
    • nevím