- standard
- účtuje dodání přes internet
- Rychlá komunikace
- Dobré ceny zboží
- Možnost osobního odběru na prodejně
- Široký sortiment
- Pomalé stránky
- Méně přehledné
U některého sortimentu výrazně
lepší ceny než u konkurence. -
- možnost osobního odběru - lokalita
- Malý obchod, který zboží dodává přes velkoobchod.
zboží na skladě objednané týden a půl před vánocemi nedorazilo, navíc ani do dnes (28.12.) žádná komunikace např. s upozorněním, že zboží vyprodali, zvažuji zrušení objednávky
Reakce obchodu Elbedy.cz
Nevím proč mě člověk, který neumí odpovědět na tři zprávy osočuje.Pán si objednal 16.12. dvě položky. 1 nebyla skladem, druhá ano. Ve dnech 16., 17. a 20.12 jsem mu napsal zprávu: Nevím, zda jste si všiml, že druhá položka není skladem. Doba dodání cca 10-14 dní. Jak to chcete řešit, dejte mi vědět.
Můžete si vybrat jiný adapter, nebo položku zrušit, nebo čekat. Do dneška se nevyjádřil a teď mě pomlouvá, že nekomunikuji. Kolik musím napsat zpráv, aby se probudil.
Přesto, že mě pán pomluvil, přeji mu hezký rok 2011 a lepší náladu. Jaroslav Bednář -
- slušné jednání
doporučuji
- nabízí levné produkty
- špatná dostupnost kamenného obchodu pro osobní odběr
kdo šetří, má za tři, ale počká si a možná se nedočká.
- výborné ceny, budu zde hledat na prvním místě
- některé zajímavé artikly by si zasloužily lepší popis
dívejte se nejdříve sem, pak někam jinam... tady jsou ceny ok...
- Výdejní místo bylo blízko mého bydliště, chtěla jsem si zboží převzít osobně plus neplatit poštovné s dobírkou.
- - Dodací lhůta. Objednala jsem zboží údajně skladem, ani do týdne jsem nedostala zprávu, že si mohu vyzvednout. - Obchod nedal žádné vysvětlení, to já jsem musela zavolat co se děje.Zdržení sváděno na jiné (tj. externí sklad).Když jsem musela volat podruhé a zboží bylo pořád v nedohlednu objednávku jsem zrušila. Paradoxně teprve pak se začalo něco dít, pan Bednář volal sám a zboží by mi údajně dodal asi hned druhý den. Po předchozích ujišťováních jsem ale už neměla sílu čekat, zboží objednala JINDE a vyzvedla druhý den.
Lhůta: Pokud budete mít to štěstí a vaše zboží bude OPRAVDU skladem, pak to může být dobrý kup. Pan Bednář zvedá telefony (nedala jsem plný počet komunikace, protože iniciativa musela jít ode mě). Mě naštvalo, že zboží slibuje skladem a v takovém případě čekám, že ho dostanu do 3 dnů, max. když v pondělí objednám bude v pátek. Když se to nestalo, každý další den čekání byl otravný až jsem to zrušila. Pokud bych od začátku počítala s tím, že zboží bude např. "k dodání do 10 dnů" nerozlobilo by mě to tak, jako tohle.
Přehlednost: kdybych neznala přesný název výrobku, měla bych asi problémy ho na stránkách objevit :-o -
- Průměrná internetová cena.
- Možnost vyzvednutí zboží osobně.
- Dodací lhůta 8 dnů je na internetový obchod trochu dlouhá, když je uvedeno "Skladem".
- Informaci o problémech s dodávkou jsem získal po několika urgencích.
- Rovněž faktura mě byla slíbena ihned, dostal jsem ji po dvou urgencích
Zboží jsem potřeboval co nejdříve - možnost osobního vyzvednutí v místě mého bydliště
Pokud na zboží nespěcháte tak doporučuji. -
- přehlednost, sortiment
dobrý, akorát dotazník na moji spokojenost přišel o den dříve než zboží
- Zatím jsem nezjistil vůbec žádné. Snad trochu ceny.
- Objednal jsem zboží, které bylo skladem (5.9.2010). Podle obchodu doba dodání 3 dny (ČP). Do dne 16.9.2010, bez vysvětlení, nic nedodáno.
- 14.9.2010 jsem poslal e-mailem dotaz na mou objednávku. Dodnes se nikdo neobtěžoval reagovat.
V nabídce tohoto obchodu mě zaujaly ceny a termín dodání ČP.
Bohužel pro již výše uvedené důvody (skutečný termín dodání a žádná komunikace)tento obchod nedoporučuji. -
- Dobrá komunikace se zákazníky, odpovídají na dotazy a není problém zaslat zásilku na jiné místo než je v objednávce.
- U některých výrobků je delší dodací lhůta.
Je to můj druhý nákup a jsem s tímto obchodem spokojená.
- dobré webovky - prehlednost
- maximalni sortiment vyrobku
super komunikace
plne funkcni zbozi -
- Rozhodl jsem se obchod vyzkoušet jelikož měl výhodné ceny.
- Největší slabinu obchodu bych vyděl asi v přehlednosti stránek, mě osobně přišli oproti jiným internetovým obchodům málo přehledné.
V tomto obchodě jsem nakupoval poprvé a zboží dorazilo v pořádku, na spoždění a ostatní věci jsem byl okamžitě upozorněn e-mailem. Pokud se u zboží neobjeví žádná vada v blízké době tak při hledání zboží bych doporučil nahlédnout i sem.
- Pekna cena, super rychlost.
- Vše rychle a bez keců
- Přehlednost se dá vylepšovat všude a pořát
- Rychlá komunikace, zboží bylo opravdu skladem a hned odesílali.
- -
Výborná komunikace a solidní jednání. Dobré ceny.
- Nízké ceny, dobrý výber
- Delka dodaci lhuty
Prumerny obchod s vyhodami a nevyhodami
Reakce obchodu Elbedy.cz
Dodací lhůta - Objednáno v pátek odpoledne, proto se dodání posunulo o ty dva dny pracovního volna, Česká pošta má zavřeno, stejně jako ostatní dopravci.Bednář
- přehlednost
- přijatelné poštovné
- dobrá komunikace
Našla jsem zboží, které jsem hledala, cena byla dobrá a hlavně, což v porovnání s ostatními obchody převážilo, byla cena poštovného a balného, která jinak u vždy od koupě odradila, protože když přičtu cenu poštovného a balného, tak veškeré výhody, týkající se ceny zboží, končí. Jinak obchod doporučuji.