• Velký výběr značky Method (kvůli tomu jsem si vybrala tento eshop)
    • rychlé doručení
    • vše pečlivě zabaleno a oceňuje zejména to, že zabalení bylo do kartonu a ne do plastu
    • možnost placení při přijetí nebo bankovním převodem, uvítala bych platbu kartou
    • scházel mi e-mail o tom, že je zboží zaplaceno, odesláno (přišla pouze zpráva o přijetí objednávky a následně že dopravce převzal balík)

Moje první objednávka, pokud budu znovu dané výrobky objednávat, určitě zvolím tento eshop.

Reakce obchodu EKOO

Děkujeme za hodnocení a podněty ke zlepšení.

Online platby nenabízíme, protože nechceme zvyšovat ceny o poplatek za platbu kartou - obvykle banky účtují 2%.
    Naši zákazníci ale nejčastěji volí platbu na účet a dnes je to stejně rychlé jako platba kartou, navíc ušetříte 29 Kč za dobírku a my ty 2%. Platby z banky jsou u nás automaticky spojeny s objednávkou bez nutnosti lidské práce či kontroly a tak je vše velmi rychlé.

K rychlému provedení platby je na každé faktuře QR kód, který po naskenování telefonem vyplní celý příkaz k úhradě.

Dodání je u nás hned druhý den po zaplacení. Mohli bychom tedy posílat email večer, že zítra dojde k doručení, ale protože je balík na cestě do depa, nezobrazují se žádné informace o jeho cestě i když je známo číslo balíku. Přes noc se balík dostane do vaší blízkosti a ráno dostanete email od dopravce se všemi údaji o zásilce i s termínem doručení.

Chápeme vaše dotazy, protože také objednáváme v jiných obchodech online. Je nepříjemné, když něco zaplatíte a dlouho se nic neděje - dozvíte se, že že zboží skladem vlastně není nebo část objednávky není a podobně. U nás se nic takového nestává, vše je skutečně skladem a zasláno ihned po platbě.

Velká spokojenost

Rychlost a spolehlivost, kvalitní zboží

Dobrá cena, rychlé dodání

• Rychlost dodání

rychlost

Rychlé a bezproblémové vyřízení objednávky

• Rychlost

• Rychlost dodání, komunikace, kvalita, vse skladem

Vždy spokojenost

rychlejší dodávku neznám!

• rychlost dodání
    • dobré ceny

• Rychlost

Nakupuji pravidelně, doporučuji obchod.

• Nakup až do domu. Nemusím nikam chodit.

• Jsem spokojená, vždy rychlé dodání, a výhodné ceny ekoplenek, jkteré se špatně shání. Minule jsem dostala zdarma i mýdlo, když se doprava trochu zdržela. Doporučuju

Jako vždy perfektní

• Platím převodem, druhý den je to doma

obchod vyřizuje nákup rychle, v pořádku, se zbožím jsme spokojeni

• rychle vyřízená objednávka
    • dobrá komunikace v případě problému

• Dobre a ekologicky zabaleno, nejlepsi ceny, velky vyber produktu znacek Ecover a Method, rychle doruceni.

Nakupovala jsem v eshopu podruhe a vsechno bylo v poradku.

Naprostá spokojenost. Velice rychlé odeslání. Prací a čistící prostředky kupuji už jen tady.