Obchod byl blokován z důvodu nízkého procentuálního hodnocení

Přihlásit se a přidat recenzi

29.10. jsem provedla objednávku, kterou jsem uhradila převodem. Do dnešního dne jsem zboží neobdržela, na e-maily nikdo nereaguje a telefonní číslo, které je uvedeno na e-shopu, již není dostupné. E-shop jsem nahlásila na ČOI!!

Zboží objednané před více jak měsícem stále nedodané, obchodník nereaguje na e- maily ani nezvedá telefony, na tomto e-shopu nedoporučuji nic objednávat!

• Žiadne
    • Podvod

• Zaplatil jsem, už je to několik měsíců a zboží v nedohlednu. Žádné reakce na nic.... Prostě neexistují. Předávám právníkům. Lidé, nenechejte se podvádět.

• slibem nezarmoutíš
    • sliby neplní

Podvodníci

• Zboží nepřišlo, eshop nekomunikuje. Bohužel jsem zaplatila při vytváření objednávky a až poté jsem na síti našla velmi negativní recenze z poslední doby. NEDOPORUČUJI!!!!

Mám silné podezření na podvodné jednání. Objednala jsem za zaplatila. Byla to druhá objednávka. Před cca třemi lety bez problému. Nyní zboží neodrrazilo, eshop nereaguje. Peníze jsem bohužel zaplatila již při vytváření objednávky. Pokud eshop peníze nevrátím, obrátím se na obchodní inspekci.

• žádná
    • Podvodník!!!

Zboží jsem objednala 9. 4., po několika měsících výmluv jsem požadovala peníze zpět, dodnes je nemám. Podala jsem podnět na ČOI, ale jelikož podvodník Bársony nereaguje, ničeho jsem nedosáhla. Z recenzí zde jsem pochopila, že vrácení peněz se domůže jen ten, kdo se ozve a hodně křičí. Chtělo by to HROMADNOU ŽALOBU, aby se tohle podnikání zatrhlo, protože jsou neustále okrádáni další a další lidi!!!

• ???
    • není možná tel. komunikace i když tuto možnost obchod nabízí, odeslání objednaného produktu?? nedodržení obchodních a dodacích podmínek

Zboží dosud nedošlo, objednáno 13.10.2024+ platba převodem na účet, komunikace na uvedené tel číslo- nedostupné a přesto požadavek hodnocení.
    Jsem zákazníkem vašeho eshopu min od roku 2018- vše bylo do doby, kdy jako majitel Ekomarketu je uveden pan Petr Bársony ke 100% spokojenosti.
    Na tuto výzvu k hodnocení nemůžu odpovědět jinak než nedoporučuji.
    Chápu, že můžou nastat nějaké problému s odesláním, ale předpokládal bych že obchod bude komunikovat, doporučil bych, než sáhodlouhé vysvětlování, v odpovědích na negativní recenze, jak ze strany obchodu je vše v pořádku uvést číslo telefonu které bude někdo zvedat a aby to neobtěžovalo, doporučil bych třeba určitou dobu. Zdůvodnění, že zásilka byla při přepravě poškozena, jak často uvádíte , je již směšná, vymyslete něco nového. Pokud nedostanu věrohodné vysvětlení, tak objednávku ruším a podniknu právní kroky/ policie, ČOI/. Pokud by byla s obchodem možná komunikace, jistě by negativní recenze nevznikaly protože spousta věcí by se vyřešila. Opravdu bych požadoval vysvětlení proč obchod nekomunikuje telefonicky. v odpovědích na negativní recenze ohledně nedostupnosti telefonu jsem ani jednou nenalezl odpověď. Pro budoucí zákazníky informace že nejste jediný obchod s tímto sortimentem.

Objednané zboží jsme zaplatily a do dnešního dne 19.10. 2024 nebylo dodáno.Minulá objednávka byla výborně vyřízená,proto nás velmi zklamalo,že v současnosti se něco změnilo.

• Nedodáno zboží
    • Nereagují na e-mail
    • Nedostupný telefon

V srpnu objednáno a zaplaceno zboží. Do dnes ho nemám, na emaily nereagují, telefon nedostupný. Rozhodně nedoporučují!!!

6.9.2024 jsem objednal a zaplatil prevodem 6ks lanolinu. 918kc
    obratem poslaly faktury a ze se na objednavce pracuje
    Do dnesniho dne 19.9.2024 nic neposlaly na emaily neodpovidaji a telefon maji vyplej
    Jsou to podvodnici, rozhodne nedoporucuji nic objednavat !!!!!!!!!!!!

• Nekomunikuje
    • Zboží nedošlo

U firmy Ekomarket jsem si 26.7. objednala a zaplatila 3x6ks lanolínu, 31.7. napsali, že objednávku 240826 přijali a od té doby nic. Zboží nedošlo , obchod nereaguje . Lanolín u této firmy objednávám již 12 let a vždy vše OK.
    I u pana Bársonyho vloni. Jsem zklamaná.
    Již jsem podala stížnost u ČOI i u Policie ČR.
    Moje zboží bylo za 2.399,- Kč. Kdyby se nás postižených ozvalo na policii více a škoda by byla přes 10.000.- Kč , tak by už to řešili jako trestný čin. A již by jednali. To mi řekli . Tak neváhejte lidi, a pište . Vše jde on- line, nikam se nemusí chodit.
    Nenechme toho podvodníka nás dál okrádat .
    Spoléhá na to , že u firmy objednáváme dlouho, a recenze si čteme až jsme již okradení.
    Jolana Doležalová

Zboží mi dosud nedošlo a obchod se mnou nekomunikuje. Zboží jsem objednal a objednávka byla potvrzena 19.8.2024

• 10 %

NEDOPORUČUJI! Také jsem přišla o peníze. Na emaily nikdo nereaguje.

Tento obchod vůbec nedoporučuji, pokud nechcete přijít o své peníze, tak neplaťte předem. Objednala jsem si 18 ks lanolinu a dodali mi pouze 6 kusů. Na mé maily a telefony ohledně nekompletní dodávky nikdo neodpovídá.

Reakce obchodu EKOMARKET.cz

psali jsme Vám na e-mail, jeden balík nepřežil cestu a máme krátkodobý výpadek lanolinu. Domluvme se prosím na řešení po e-mailu.

• 10 %

Pan Barsony je ulhaný podvodník . Já mám objednáno a zaplaceno od 13.5.2024. Psal mi že se zboží rozbilo , stejně jako ostatním . Když jsem chtěla vrátit peníze , dodnes nic nepřišlo . Neobjednávejte .

Reakce obchodu EKOMARKET.cz

odpovídali jsme Vám v e-mailu, nicméně pro jistotu i sem: Vaši objednávku jsme stornovali a poslali Vám opravný daňový doklad (dobropis). Peníze budete mít zpět na účtu do dvou pracovních dnů. Na e-mail jsme Vám poslali i více fotek rozbité zásilky - jen za minulý týden takové evidujeme tři. Zkrátka posíláme tekutý prací gel v plastových lahvích - i při sebelepším zabalení ty lahve při větším nárazu či nešikovné manipulaci prostě praskají. U takových zásilek vždy musíme počkat na doručení zpět kvůli vyřízení reklamace.

• doprava zdarma

Ekomarket.cz

• Obchod dodal to co jsem objednala, takže doporučuji
    • Zajímavé produkty
    • nic