Přihlásit se a přidat recenzi

• skvělý přístup
    • dokáží poradit s výběrem
    • fér ceny
    • rychlé doručení

• Velká ochota ve všech směrech.
    • Výborná komunikace a domluva.
    • Přístup zákazníkovi.
    • Konzultace k výběru zboží.

Velká spokojenost s obchodem. Ochota, přístup k zákazníkovi, jednání, zkrátka vřele doporučuji, nás obchod nezklamal a jsme velice spokojeni, že jsme zvolili právě tento obchod. Moc děkujeme.

• Obchod nekomunikuje, nereaguje
    • Zboží z objednávky stále nemám

Dobrý den, bohužel nejsem spokojená. Už je to 8 dní od zadání a okamžité zaplacení objednávky. Zboží stále nemám. Po 5ti dnech jsem e-mailem oslovila obchod, zda se moje obj. vyřizuje. Bez odpovědi. Po 7mi dnech jsem obchod kontaktovala smskou. Zboží prý není skladem. Byla mi nabídnuta varianta jiného produktu s okamžitým odesláním, kterou jsem ihned potvrdila.
    O další den později zatím žádná zpráva, zda byla objednávka odeslána. Jsem zmatená a trochu smutná, že to tak trvá. Akceptovala bych to, pokud by se mnou někdo proaktivně komunikoval. To se však neděje. Snad během tohoto týdne bude moje objednávka vyřízena :-(

Top kvalita ...komunikácia...

• Komunikace

• Rychlé dodání zboží

Doporučuju,skvělá a brzy doprava

• Opravdu velký výběr vybavení
    • Bohužel ačkoliv jsme svědomitě měřili, velikosti neodpovídají měření. Velikost L je spíše M.

Jinak maximální spokojenost!!!

• Skvělá komunikace
    • Rychlé doručení
    • Profesionalita

• vše v pořádku

bez výhrad

• 40 %

• Velký výběr produktů
    • Neodpovídají na volání ani e-maily

Objednal jsem zboží 12.4 slíbené doručení do 19.4, zboží dorazilo až 25.4. Neodpovídají na volání ani e-maily.

• Moje objednávka měla dorazit 22. dubna při doručení. Objednávka nebyla doručena. Dostal jsem zprávu, abych zavolal zpět do obchodu. Když volám do obchodu z jiného čísla, neodpovídají mi. Na zprávy, které jsem napsal e-mailem, také nereaguji

Reakce obchodu egocombat.cz

Zákazníkovi jsme se pokoušeli dovolat 24. s tím, že zakázka je připravena k odeslání o 2 dny později, než měla být zákazníkovi dodána. Zákazníka jsme se pokoušeli telefonicky kontaktovat, ale to se nepodařilo, (telefon uvedený v objednávce je zřejmě na manželku, nebo přítelkyni,) tak jsme poslali SMS s žádostí o zpětné volání, abychom zákazníka informovali o stavu objednávky…Standardně zákazníky voláme, potom zasíláme SMS a email. Mrzí nás každý nespokojený zákazník, protože zákazníkům se snažíme poskytnou co možná nejlepší servis…

Super komunikace ,rychlost dodání není co vytknout

• JSTE MRTKÍ

KÚGELE GÚGELE MORÉ

• Dostal jsem přesně to, co jsem si objednal. Zboží má vynikající kvalitu, kterou jsem od něj očekával.
    • Strašně dlouho trvalo, než zboží odeslali k výdeji.

• Došlo přesně to, co jsem si objednal a má to očekávanou kvalitu.
    • Trvá delší dobu, než v obchodě zboží připraví k odeslání a předají přepravci k doručení.

Tady si vždy vybereme.. když nemají, seženou. Vždy vyjdou vstříc. Komunikace příjemná a i když je někdy delší doba dodání, vyplatí se počkat.

• Rychlá komunikace
    • Rychlé jednání