- Za mě naprosto dostačující výběr a poskytované informace o zboží pro mě byli také dostačující.
- Dobrá komunikace se zákaznickým servisem.
- Koloběžka mi přišla velmi rychle.
- E-shop má širokou nabídku sortimentu. Každá koloběžka má podrobné specifikace, což mi pomohlo při rozhodování. Doručení bylo včasné a koloběžka dorazila v dobré stavu.
Koloběžka pro mě měla dobře podané informace, takže jsem věděl, že je to ta, kterou hledám. Na stránkách se mi dobře hledalo a neměl jsem problém ani se samotným objednáním, tak doručením. Doporučuji.
E-shop mě potěšil skvělou nabídkou a snadným nákupem koloběžky. Dodání bylo rychlé, takže jsem mohl okamžitě začít používat svojí novou koloběžku.
Všechno, co jsem potřeboval vědět o koloběžce jsem se dozvěděl, e-shop je přehledný. Objednávka byla v pořádku, jen nepřišla v přesném termínu.
Hlavní navigační menu je intuitivní a umožňuje rychlé vyhledání produktů podle kategorií. Takže jsem rychle našel koloběžku, kterou jsem přesně chtěl. Koloběžka přišla v naprostém pořádku a rychle.
Výběr zboží byl široký a dobře přehledný. Oceňuji rychlou expedici objednávky – koloběžka dorazila do dvou dnů ve výborném stavu.
Objednávka proběhla hladce a doručení bylo rychlé. Produkt dorazil v perfektním stavu, přesně odpovídal popisu a funguje bez problémů. Doporučuji.
Můj nákup na e-shopu edepo.cz proběhl bez problémů. Komunikace s e-shopem byla rychlá a profesionální. Zboží dorazilo v pořádku a včas, dobře zabalené a bez jakýchkoliv vad. Celkově jsem s nákupem tady spokojený.
Má koupě koloběžky proběhla v pořádku. Koloběžka dorazila přesně v termínu a nebyl s ničím problém. Za sebe mohu doporučit.
- Vcelku rychlé dodání