- pohodlí
- kvalita
- dobrý střih na velký zadek
- příjemný materiál
- dobré ceny
Všechno v nejlepším pořádku, kupuji opakovaně, super kvalita, krásně baleno, dobrá cena s kupony a větším nákupem. Doporučuji.
Velmi richlé dodání, přehledné stránky.
- Rychlé dodání v termínu
- Kvalitní materiál kalhotek
Spolehlivý I-net obchod
Skvělé výrobky. Rychlá komunikace
- Rychlé doručení
- Příjemný materiál, super střih
- Super cena
Naprostá spokojenost. Menstruační kalhotky úplně super. Bohužel i já jsem zpočátku podlehla reklamě a objednala si jako úplně první menstruační kalhotky Snuggs... Snuggs však nesahají Ecomodi ani po palce u nohou! Už jen samotné balení a následné rozbalení mě nadchlo více - česká firma a tak má popisky v češtině. A to velmi oceňuji! Jazyky mi nedělají problém, ale od českého výrobku přeci jen očekávám český popis. Samotné kalhotky jsou velmi pohodlné a z příjemného materiálu - necítíte z něj umělotinu ani se hned nevytahají (jako právě Snuggs). Sací vrstva rovněž mnohem příjemnější, než u Snuggs a také více saje - více toho vydrží, ovšem vy máte stále pocit sucha. Lituji jen toho, že jsem Ecomodi neobjevila dříve.
Spolehlivý obchod, kalhotky kupované pro dceru, velikost sedí, příjemný materiál.
Přehledné stránky s výborným zbožím.
- Rychle dodání.
S tímto obchodem jsem maximálně spokojena a ráda jej všem doporučuji.
Obchod vřele doporučuji, během šesti dnů od objednání jsem stihla zboží převzít, část z důvodu nevyhovujícího střihu vrátit (výhodně Zásilkovnou) a už mám na účtě peníze za vratku zpět Chystám se objednat znovu.
- Velmi příjemný materiál i střih. Při správné volbě savosti vydrží celý den a člověk o nich ani neví. Líbí se mi, že savá část je černá saje velmi dobře- není cítit, že by zůstávala jakákoliv tekutina na povrchu. V noci maximální pohodlí.
Nakupovala jsem zde již po druhé a musím pochválit rychlost dodání.
rychlé dodání
- Komunikace
- Rychlost zaslání
- Maximální spokojenost se zbožím
Nakupovali jsem zde poprvé a zatím velká spokojenost,určitě budu znovu nakupovat
- Rychlost doručení a odpovídající zboží nabídce
Velmi rychlé dodání.
- U více kusů sleva a za objednávku slevový kód na další objednávku