- rychlost, cena
- blízko bydliště
- dobrá zkušenost
- Žádné
- Píší velkoobjemové ale byli to klasicke cartrige
- Barevna nefungovala vubec
- Černá po tisku tří stranek ubyla vic jak polovina náplně
Ochotný personál, ale to je jediné.
Reakce obchodu EcoMarket
Jednalo se o výběhové, málo prodávané kompatibilní inkoustové kazety LEXMARK (10N0016E a 10N0026E). Pravděpodobně byly u dodavatele již delší dobu skladem, protože tiskárny používající tento typ kazet se již léta nevyrábějí. Barevný inkoust se nepodařilo rozepsat ani našemu servisnímu technikovi. Zákazníkovi byly vráceny peníze v plné výši.
To, že u černé kazety tiskárna po tisku tří stránek signalizuje menší množství inkoustu, ještě neznamená, že inkoust v kazetě ubyl v takovém množství. Závisí to na komunikaci konkrétní tiskárny s čipem kazety a na jeho parametrech (stejnou kazetu používalo více jak 35 modelů tiskáren Lexmark).
Nákupem u nás nic neriskujete. Ve vzácných případech nesprávné funkčnosti vracíme peníze, nebo vyměníme kazetu za jinou bezchybnou. -
- Obchod v blízkosti domova a rychlé jednání
Příznivá cena,ochotný personál,trochu problém s parkováním.
- Dobrá komunikace a ochota
Ochotný personál na telefonu. Rychle vše vyřízeno, doporučuji.
- možný osobní odběr se sympatickou a odbornou obsluhou, příjemné ceny a široký sortiment
nemám výhrady, spokojenost se sortimentem , odbavením objednávek i s cenou. Plně doporučuji
- objednávka byla rychle připravena k vyzvednutí
- profesionální jednání
- Rychlá a kvalitní obsluha.
- Problém s parkováním
- Rychlost vyřízení - většina zboží skladem.
- Parkoviště pro zákazníky přímo před prodejnou.
Operativnost.
- ochota a příjemná komunikace
- Je v místě bydliště
- Dobrá cena
- Vůbec žádná komunikace. Vyřízení objednávky, odeslání zboží. Prostě žádné informace.
Levné a hlavně funkční kompatibilní tonery a ink. náplně. Není nutné pořizovat drahé originály. Rychlost a spolehlivost shopu. Přehledný portál při nakupování.
- rychlost a spolehlivost
- Dobrá komunikace, příznivé ceny, celková vstřícnost
S tímto obchodem jsem dlouhodobě spokojen, zpravidla nakupuji osobně , vzhledem k uzavření prodejny z důvodu nařízení vlády v době koronaviru jsem využil e-shop a zboží na prodejně pouze vyzvedl.
naprosto bezchybná práce
rychlá práce, rychlá doprava - vše bez problému.