Bleskové odeslání.
Vážený zákazníku,
jsme moc rádi, že jsme mohli být užiteční a budeme se těšit, pokud se na nás obrátíte i příště:-) -
- bleskové doručení, dobrý výběr
Vážený zákazníku,
Dobrý výběr, cena a levná doprava přes zásilkovnu do boxu.
Vážený zákazníku,
SPLNILI CO JSME SI DOHODLI.
Vážený zákazníku,
Vyřizování objednávek je velice rychlé a spolehlivé. Široký výběr zboží, fajn ceny
- Jsem spokojen ++++
- Zabalení zboží
Vážený zákazníku,
- Maximální spokojenost. I doručení mé objemné objednávky vyřešili paletovou dopravou.
Vstřícnost,ochota,slušnost.
- Skvělá komunikace
- Super ceny
- Rychlost dodání
- Skvěle zabaleno
Vřele všem doporučuji. Určitě zde nakoupím znovu.
Vážený zákazníku,
koupil jsem poprvé a jsem spokojen
Vážený zákazníku,
- krátká dodací doba, zboží kvalitně zabaleno
- Zboží s okamžitým odběrem
- vše v pořádku
- Není co vytknout.
Vážený zákazníku,
Komunikace super, dostal jsem i doporučení, jakou barvu použít na konkrétní situaci.