• kvalita, ochota, rychlost

Ochota a briskní jednání. Vždy zaručená kvalita.

Reakce obchodu Spodní prádlo E-velina

Dobrý den, děkujeme za Váš čas s vyplněním dotazníku, velice si toho vážíme. V případě jakýchkoliv dotazů nás neváhejte kontaktovat. Hezký den

[email protected]

• Bezvadná komunikace, ochota, spolehlivost.
    • O žádných nevím.

Bezvadná komunikace, ochota, spolehlivost. Doporučuji.

[email protected]

• pěkné zboží, rychlé dodání
    • informace o odeslání dorazila až den poté, co mi balík dorazil

Reakce obchodu Spodní prádlo E-velina

Dobrý den, děkujeme za Váš čas s vyplněním dotazníku, velice si toho vážíme. Byl vám zaslán e-mail v den objednání, že následující den bude odesláno a hned druhý den ráno další e-mail , že je odesláno a číslo zásilky. Z naší strany tedy byla informace zaslána včas.
    V případě jakýchkoliv dotazů nás neváhejte kontaktovat. Hezký den

• velký výběr zboží
    • rychlost nákupu

doporučuji pro rychlost a kvalitu zboží

[email protected]

• Krásný výběr zboží a skvěle sedí.
    • Přijatelné ceny.
    • nevím

Moc doporučuji.

• Výběr zboží
    • Noviky,které jinde nejsou
    • Vstřícně a velmi ochotné jednání
    • Rychlost dodání zboží
    • O žádných nevím

Přehledný a příjemný obchůdek
    Ochotné,vstřícné a rychlé jednání

• spolehlivost,pěkné kvalitní zboží

• Rychlost, spolehlivost, kvalitu
    • nevím o žádných

Nakupovala jsem již po několikáté s obchodem jsem maximálně spokojená

Maximální spokojenost, doporučuji

• Cenu
    • náhodně

Velice milá vstřícná majitelka, mohu jen doporučit

[email protected]

• jediná slabina ?? trefit se s velikostí, já zboží znám, které jsem si objednala, takže výhoda.

byla jsem maximálně spokojená s rychlostí dodání.

[email protected]

• skvělé zboží a skvělá komunikace s obchodem
    • žádné

Všem dopoučuji.

[email protected]

• Nabízí prádlo, které nemůžu v kamenných obchodech sehnat
    • Nemá

Doporučuji, vstřícná okamžitá komunikace, perfektní zboží

• - rychlé vyřízení objednávky
    • - atraktivní akční nabídky (přesto, že je omezený počet ks, které za akční cenu můžete koupit - na 1 ks)
    • - zajímavý sortiment zboží

Nakoupila jsem zde poprvé a vše při této objednávce proběhlo tak, jak má. Takže se sem v případě potřeby ráda vrátím a obchod můžu s klidným svědomím doporučit i ostatním.

• nejnižší ceny
    • škoda, že prádlo, které nakupuji není ve více barvách.

budu zde vždy nakupovat. mám vyzkoušené a nehodlám měnit. jsem 100% spokojená.

[email protected]

Na eshopu jsem objednala počet ks za konkrétní cenu, eshop takto objednávku převzal, poté byla deklarovaná cena u jednoho ks změněna o více než 40%.
    Jednání je pro mne bohužel neseriozní a obchod nemohu doporučit.

Reakce obchodu Spodní prádlo E-velina

Dobrý den, děkuji za hodnocení. Objednala jste 2 ks stejného zboží z výprodeje, bohužel dostupný za výprodejovou cenu byl poslední kus. Byla jste informována, zda budete mít zájem o 1 kus, případně druhý kus ze stálé nabídky za plnou cenu nebo objednávku zrušíme. Objednávku jste tedy zrušila.
    Hezký den

• Dobrá komunikace.
    • Nevím

Jsem velmi spokojen.

[email protected]

• Vynikající komunikace s paní majitelkou. Velmi ochotná. Takto by se měl chovat každý obchodník. Naprostá spokojenost.
    • žádné

• Kvalitní zboží
    • Žádné

Mohu jen doporučit.

• - přehledný obchod
    • - dodržení slibovaného termínu dodání

Obchod doporučuji vyzkoušet ostatním.