- rychlost dodání
- neskutečná rychlost dodání, objednáno ve čt odpoledne, na zásilkovně v pá večer, cena super, tiskne normálně, vše OK, děkuji
- Rychlé vyřízení objednávky
Žádné
Rychlé, spolehlivé.
- Skvele
Plná spokojenost, všem doporučuji :-)
Vše OK.
- Rychlé vyřízení objednávky
- Nízká cena
- Cena, rychlost
- Nevím...
Toner bezkonkurenčně nejlevnější, navíc nákup doslova za pár dní od odeslání objednávky. Příště opět u tohoto obchodníka.
- Výhodná cena
- Prodejce upozornil na akci s výhodnou cenou
Spokojenost.
Vše OK
- Vše dodáno hned druhá den, bez problémů. Levné ceny.
super
rychlost, kvalita, profesionalita
- Toner mi sice dosel ale po otevření obal byl otevřeny a toner po vložení prázdný!!opravdu me to dost vytočilo!!!!
Nejsem si vůbec jista jestli tenhle obchod ještě někdy vyuzuji.Spíš už nee.Na tohle nemem nervy,abych si neco objednala,zaplatila a ve finále jsem dostala neco pouziteho a hlavne prázdný toner.!!
Reakce obchodu e-toner
Dobrý den paní Čadová,
velice nás mrzí Vaše recenze. Vždy se snažíme každému zákazníkovi vyjít vstříc a věřte nebo né není to vždy jednoduché. Vaše recenze je o to udivující, že raději než byste napsala na email nebo zavolala do našeho obchodu a toner reklamovala, čekala jste téměř dva měsíce a svůj problém řešila tady na Heurece. Naše tonery dostáváme výhradně od ověřených dodavatelů a jestliže byl otevřený a prázdný měla jste nás ihned kontaktovat, takovou zkušenost ještě nemáme. Jinak i přes to všechno Vám přeji příjemný den a krásné prožití letních měsíců . S přátelským pozdravem Monika Svobodová -
SPOKOJENOST
- rychlost
- Během krátké doby byla objednávka vyřízena,dovezeno až domu,nemusím nikde nic shánět.
- Super cena a rychlost vyřízeni. Již v minulosti jsem byl spokojen s tonery.
- Neznám
- rychlost