- Vynikající víno
- Komplikace s dokončením objednávky přes e-shop. Nakonec se podařilo překonat, ale dlouho vyžadoval vybrat místo pro vyzvednutí, přestože bylo zaškrtnuté a mnohokrát potvrzené. Nebylo to prohlížečem.
Stojí za to se probojovat přes úskalí e-shopu, protože to víno stojí za to.
Obchod resp. vinárny jsou velmi sympatické stejně jako obsluha v nich. Doporučuji všem. -
Maximální ochota, stačilo poslat potvrzení o odeslané platbě a hned ochotně zboží zasláno. Příjemná a rychlá komunikace.
- rychlá akce :-)
- - velký výběr kvalitního vína z Francie
- - velmi vstřícný přístup a pohodová komunikace
- Velmi přehledný eShop a kvalitní vína která jsou přímo dovezená z Francie
- Žádné, obchod je 100% i vína.
Vynikající, mohu jen doporučit všem a budu objednávat i nadále.Vína jsou velmi dobrá. Doručení bylo velmi rychlé po Praze. Závěrem, jsem rád že jsem vyhledal tento obchod a objednal vína, vřele doporučuji.
- Není možné zaplatit kartou, ikdyz to na odbernem místě možné je
- Výborná, zajímavá, nevšední vina malých vinařů z Francie které jinde a rozhodně v žádném hypermarketu nepořídíte .
Doporučuji!
- Rychlé, bezproblémové jednání...Fundovaně poradí v poněkud košatém výběru rhonských vín. Palec nahoru
- Zatím nic...
Doporučuji, zatím žádný problém....
- Umí velice dobře poradit s výběrem vín pro každou příležitost.
Celkově vlídný a přívětivý přístup a seriozní jednání. Vyřízení a dodání bez problémů. Doporučuji
- Slušný výběr zajímavých vín z malých a rodinných vinařství
Znám jejich vinotéky z Prahy a a tak jsem chtěl zkrátka zkusit jejich eshop. Byl jsem spokojený s vyřízením objednávky i s víny.