• rychle dorucovani
    • vyber stavebnic
    • neni

spokojeni moc, dekujeme!

Reakce obchodu Muzeum LEGA Tábor

Těší nás, že vše proběhlo podle Vašich (ale i našich) představ a jsme rádi za kladné hodnocení.

• rychlost doručení
    • široký sortiment
    • není co vytknout

Skvělý e-shop, doporučil mi ho kamarád, má s ním dlouholeté dobré zkušenosti. I v případě mé objednávky bylo vše v naprostém pořádku

Muzeum LEGA Tábor

• Skvělá komunikace ze strany e-shopu
    • Doručeno do dvou dnů od objednání
    • Zboží profesionálně zabaleno, krabice jako nová

Dobrý e-shop, objednávám z něj již po několikáté, nikdy jsem neměl problém s kvalitou zboží nebo komunikací s obchodem. Opravdu doporučuji

• Naprosto profi servis
    • Rychlost vyřízení
    • Nevidím žádnou

• Rychlé doručení
    • Vše v pořádku
    • Vstupenka do muzea jako dárek zdarma

Skvělý e-shop, rychlé dodání a bez problémů. Dostal jsem přesně to, co jsem si objednal.

Muzeum LEGA Tábor

• Rychlé dodání, vše v pořádku, spokojenost

• cena
    • neochota a neomalenost zákaznického servisu při problému
    • nedostatečné zabezpečení zásilky proti poškození

Nákup zde pro mě byl příšerná zkušenost. Zakoupila jsem drahé lego a po rozbalení balíčku jsem zjistila, že bohužel přišlo s pomačkanou a rozlepenou krabicí. Když jsem se to snažila komunikovat s obchodem, pán na mě byl hrubý a odmítl mi jakkoli pomoct. Netuším, jestli to v takovém stavu už bylo odesláno nebo se to poničilo při přepravě (musim říct, že zabalení zásilky o takové hodnotě bylo dost tristní - pouhá krabice bez nějakých ochranných folií či vystýlky, což z hlediska přepravce je nedostatečné zabalení). Každopádně z chování obchodu jsem znechucena a nepřeju nikomu podobný zážitek. Připomíná to, že zákazník je při online obchodování odkázán na slušnost a serioznost obchodu. Myslela jsem, že když je u obchodu napsáno ověřeno zákazníky, tak to bude v pohodě, bohužel nebylo.

Vážená paní Somolová

To že jste se pokusila o podvod a reklamovala u nás zcela jiný set zakoupený u jiného eshopu evidentně jako rozbalený či poškozený, následně u nás koupila set nový ve 100% stavu a pokusila jste se jej reklamovat a vrátit nám set zakoupený jinde jsme si myslím dostatečně vysvětlili jak po telefonu, tak i po emailu. Cena setu nebyla nijak závratná, šlo o stavebnici za 4 tisíce. Nikdo na Vás nebyl hrubý, jen jsme Vám jasně dali najevo, že takovýto podvod je pro nás neakceptovatelný.
    Ještě jen připomenu, že v prvním emailu píšete, že vnější balení je bez jakéhokoli poškození. Tvrdila jste, že krabice setu byla poškozena, přelepována izolepou atd.. atd. V druhém emailu se snažíte zase o pojistný podvod a chcete reklamovat u přepravní společnosti, dokonce nám posíláte fotografie vnější krabice dosti pomačkané.... kterou jste si opět sama před focením pomačkala a poničila, jelikož původně píšete, že je bez jakéhokoli poškození.
    Našich zákazníků si vážíme, vše je pečlivě baleno. Pokud se cokoli stane, ihned to řešíme. Bohužel zákaznice jako Vy spadá do kategorie tzv. legošmejdů, kteří tyto podvody zkouší neustále a všude.
    U nás je vše baleno a odesíláno pod kamerovým systémem a je dohledatelné, v jakém stavu od nás set odcházel. Ve Vašem případě toto nebylo ani nutné, jelikož set jsem balil já sám, byl vyndáván z originál kartonové krabice od výrobce a uložen do přepravní kartonové krabice ve 100% stavu.
    Už i to, že recenzi píšete a několika týdenním opožděním je divné......
    Čekali jsme na Vaši recenzi až ji zde zveřejníte, bylo nám to zcela jasné, že když se Vám nepovedl podvod tak se budete snažit nás i nadále nepravdivě poškozovat a očerňovat. Bohužel i tací jako Vy jsou mezi námi a není jich málo. Ale většina z nich pochopí, že máme dostatek důkazů pro to co a v jakém stavu bylo od nás odesláno, a tím to skončí. Vy jste skutečně třída, bohužel budeme muset postupovat jinou cestou.

Škoda, že jsem nelze vkládat obrázky či fotky, že by jsem sem postl printscreeny z naší vzájemné komunikace, aby si všichni přečetli, jak slušné vystupování bylo z naší strany (asi málokdo by se udržel po tom co Vy předvádíte) a jaký způsobem komunikujete Vy, jak lžete a podvádíte a požadujete po nás, abychom podváděli také. Bohužel u nás skutečně nepochodíte.

Smrž

RYCHLOST

• fain komunikace
    • rychlost
    • velký výběr zboží
    • nic

Muzeum LEGA Tábor

Velký výběr, dobrá cena, rychlé dodání.

Rychlé dodání,super komunikace

Muzeum LEGA Tábor

Velice rychlé dodání. Objednáno v neděli a v úterý už vyzvednuto. Skvělé.

• rychlost

rychlé, bez problému
    první nákup

• bleskové dodání
    • lego za slušnou cenu

Doporučuji!

• Rychlost, několikrát e-mailová komunikace ! Dobrá práce,

Muzeum LEGA Tábor

Děkuji za velice rychlé vyřízení obejdnávky.

Muzeum LEGA Tábor

Objednávala jsem tady poprvé a s dobou dodání jsem spokojená.

Vše perfektní

Muzeum LEGA Tábor

Rychlé dodání, velmi kvalitně zabaleno, velký výběr, výhodné ceny.