Objednala jsem zboží ve středu 24. 10. O týden později o balíku ani vidu, ani slechu. Volala jsem tedy do firmy TRAVIA, kde mi pán řekl, že zboží určitě odešlo a může za to PPL a že zjistí, kde zboží je... Zpátky nezavolal, tudíž jsem musela volat podruhé - pán mi bohužel lhal, což mu moc nešlo, že nemůže přesně zjistit, kde balík je, možná ráno, prostě to nejde... přitom všichni víme, že PPL se dá vysledovat během pár vteřin trekovacím číslem, které k tomu slouží. Řekla jsem tedy, že zboží už nechci - potřebovala jsem ho ten den, tedy na Halloween 31. 10. 2018. Potom jsem se šla podívat na stránky formy Travia, kde jsem po přihlášení zjistila, že objednávka byla přijata, ale dál už nic - zboží už nikdo nezabalil, ani neposlal. Nejvíc mi na tom vadí to lhaní. Takže u firmy TRAVIA nikdy nic obejdnávat nebudeme.

Reakce obchodu e-SafetyShop.eu

Dobrý den, omlouváme se a chápeme Vaši reakci. K naší omluvě je nutné dodat, že žádný z našich pracovníků nemá důvod lhát a také nelhal. Náš pracovník podal špatnou informaci, protože připravená zásilka již měla číslo dopravce (PPL), neboť na den přípravy zásilky již byla avizována zásilka potřebného zboží od dodavatele. Zásilka však nedopatřením dodavatele neobsahovala zboží pro odbavení zásilky. Pracovník zastupoval nepřítomnou asistentku zakázek a neověřil skutečný stav zakázky v systému. Za tuto chybu mu byly sníženy prémie. Měsíčně odesíláme tisíce zásilek v termínu do 24 - 48 hodin. Chyby zjišťujeme v méně než jedné z tisíce zakázek. V systému jsme udělali opatření k zamezení opakování podobných případů.

• Obchod na stránkách nabízí nákupp tabulek do 15 kusů bez poštovneho, během procesu objednávky tuto možnnost není možne vybrat.

Hasicí přístroje byly bez tlaku. Po reklamaci opět jeden bez tlaku.

Zboží přišlo v potrhaném obalu za 10 dní. Navíc jsem je kontaktovala mailem bez odpovědi...

No, rozhodně. Nic mi nepřišlo.

Reakce obchodu e-SafetyShop.eu

Dobrý den, velice nás mrzí Vaše zkušenost s naším obchodem. Zboží jste si objednal v sobotu večer se způsobem platby zálohovou fakturou. Tuto jsme Vám zaslali na Vámi zadanou emailovou adresu v pondělí 16.4.2018 se splatností do 30.4.2018. Objednané zboží expedujeme v den připsání fakturované částky na náš účet. Při dnešní kontrole však nebyla ještě uhrazena a proto nebyla objednávka vyřízena.

Už po několikáté jsem marně čekal na výzvu k odběru zboží. Nakonec jsem si zboží zajel vyzvednout a bylo připraveno, ale nikdo neměl zájem se ozvat.

• zásilka nebyla doručena ve slíbeném termínu

Telefonicky jsem zjišťoval, kdy bude zakázka expedována a doručena. Byla mi uvedena nepravdivá informace o doručení zboží.
    Bohužel jsem na den po plánovaném doručení navázal další činnosti...

• nedodrženy podmínky dodání (14 dnů), obj. z 25.10. t.r.
    • nulová komunikace

Uvedené číslo mobilu - hláška, že s volaným číslem se nelze spojit, takže je k ničemu.
    Uvedený email - dotaz, proč jsem ještě neobdržela zboží, nikdo neodpověděl.
    Naprostá ignorace a nulová komunikace.
    Ještě že objednávka byla na dobírku, jinak by zákazník nejspíš přišel o peníze!

Objednal jsem, zaplatil kartou, došlo potvrzeni objednávky s vysvětlením co bude následovat (před expedicí dostanu email, dopravni firma mě má kontaktovat) a dál se nic nedělo. Zboží po 11 dnech nepřišlo. Na můj dotaz zaslaný emailem po týdnu od objednávky mi nikdo neodpověděl.

• Bylo dodáno jiné zboží, než jsme objednali.
    • Náprava trvala dva dny :-(

Bohužel po této zkušenosti nemůžeme obchod doporučit.

• nechodí potvrzení o přijetí objednávky
    • zásilky poštou se odesílají pouze jednou týdně

nedostal jsem inzerované zboží

• dlouhá dodací lhůta

objednány dvě žaluzie levá a pravá- došli obě levé

Reakce obchodu e-SafetyShop.eu

Naše firma žaluzie neprodává a číslo objednávky není naše. Zákazník si zcela jistě popletl obchody. Záporné hodnocení tedy patří zcela jiné firmě.

• musel jsem urgovat dodání protože nějak jejich systém nefungoval a údajně něvěděli, jestli jsem jim zaplatil ?
    • dodané zboží nebylo kompletní, po reklamaci dodali obratem

nakonec všechno dodali, ale v porovnání s kvalitou komuniace, doručením, sledováním atd. např. s Alzou nebo Mall.cz jsou na tom docela špatně, příště bych koupil jinde

• že nabízeli zboží, které jsem potřebovala
    • špatná komunikace

objednáno 17.6.2017, zaplaceno převodem 19.6.2017 (platba proběhla v pořádku), dnes je 27.6.2017 a doposud zboží nedorazilo a komunikace s obchodem byla: na mailový dotaz ze dne 23.6.2017 žádná odpověď a na telefonní rozhovor ze dne 26.6.2017 příslib, že "to zjistí a zavolají" a .....NIC

• Ze tří objednaných položek dorazila jen jedna, bylo nutno urgovat dodání dalších
    • položek

Nespokojen !! Neumožňují dodání dobírkou přes Českou poštu !