super, vše ok

Skvělý průběh celého procesu objednání a nákupu zboží, krásně a hlavně bezpečně zabaleno, jednalo se o křehké zboží.

• Rychlé, spolehlivé

Rychlé dodání a na dotaz promptní odpověď.

Objednala jsem si zboží, které mělo být k odeslání do 3 pracovních dnů. Po 5 prac. dnech jsem do obchodu volala s tím, že mi stále nepřišel email a kdy zboží dorazí. Bylo mi řečeno, že už tento typ dlouho nemají, takže nepřijde. Pro zaměstnance, který se mnou komunikoval, bylo velkým překvapením, že to mám již zaplacené. Email o navrácení částky či samotné vrácení stále nenastalo, proto tento eshop nedoporučuji.

• Dobrá komunikace
    • Příznivé ceny

vše ok

Eshop nekomunikuje, zbozi zaplaceno. Po 14 dnech urgence zjisteno, ze zbozi neni skladem. pozadavek na vraceni penez. Opet bez reakce.

29.10.2024 vytvořena objednávka, následně vystavena zálohová faktura, která byla uhrazena tentýž den, dnes je 12.11.2024 a dodnes žádný kontakt ze strany obchodu.

• Rychlost dodání
    • Ceny

Sice už nebyl mnou vybraný batoh (výprodej), ale obchod se zachoval nadmíru super, dostala jsem novější verzi batohu za stejnou cenu jako byl ten mnou původně objednaný.

Vše ok

• Cena a rychlost dodání

Spokojenost

Přehledný web, snadné objednání, rychlé doručení

Po 8 dnech zboží které bylo skladem stále nedorazilo, nemohu doporučit.

• Deklarujete, že zboží máte skladem, ale nemáte. Takže dáváte zákazníkovi falešnou naději na splnění svého přání, který je potom sklamán...

Nejistota zda vůbec v eshopu nakoupíte

Reakce obchodu E-Outdoor

zboží nebylo uvedeno skladem, ale s dostupností "na dotaz" - o dostupnosti jste byl informován do hodiny po vytvoření objednávky.

• Recenze byla smazána na žádost jejího autora.

Vše proběhlo rychle a v naprostém pořádku, doporučuji k nákupu.

• Recenze byla smazána na žádost jejího autora.

• super

• Až 14 dní po objednávce jsem obdržela pokyny k platbě..

V obchodě bych již určitě nenakupovala.