Objednala jsem si zboží, které mělo být k odeslání do 3 pracovních dnů. Po 5 prac. dnech jsem do obchodu volala s tím, že mi stále nepřišel email a kdy zboží dorazí. Bylo mi řečeno, že už tento typ dlouho nemají, takže nepřijde. Pro zaměstnance, který se mnou komunikoval, bylo velkým překvapením, že to mám již zaplacené. Email o navrácení částky či samotné vrácení stále nenastalo, proto tento eshop nedoporučuji.

Eshop nekomunikuje, zbozi zaplaceno. Po 14 dnech urgence zjisteno, ze zbozi neni skladem. pozadavek na vraceni penez. Opet bez reakce.

29.10.2024 vytvořena objednávka, následně vystavena zálohová faktura, která byla uhrazena tentýž den, dnes je 12.11.2024 a dodnes žádný kontakt ze strany obchodu.

Po 8 dnech zboží které bylo skladem stále nedorazilo, nemohu doporučit.

• Deklarujete, že zboží máte skladem, ale nemáte. Takže dáváte zákazníkovi falešnou naději na splnění svého přání, který je potom sklamán...

Nejistota zda vůbec v eshopu nakoupíte

Reakce obchodu E-Outdoor

zboží nebylo uvedeno skladem, ale s dostupností "na dotaz" - o dostupnosti jste byl informován do hodiny po vytvoření objednávky.

• Recenze byla smazána na žádost jejího autora.

• Recenze byla smazána na žádost jejího autora.

• Až 14 dní po objednávce jsem obdržela pokyny k platbě..

V obchodě bych již určitě nenakupovala.

• Obchod nekomunikuje.

zboží mi nedorazilo a obchod nekomunikuj

• Rychlé vrácení peněz.
    • Nízké ceny.
    • Pravděpodobně ne všechno zboží skladem, ačkoliv je tak uvedeno.

Po pár dnes jsem telefonoval, ale bez odezvy. Následně zrušil objednávku, načež mi z e-shopu volali, že jim zrovna mnou objednané boty přišly. Ačkoliv předtím v době objednání byly skladem.
    Může se stát, ale bylo by vhodné zavčas upozornit zákazníka o chybě ve skladové dostupnosti.

Nic nemám,ani zprávu o stavu obj..Neužil,nespokojený zákazník.

Píšou že obvykle expedují do 3 dnů ale ani po týdnu od objednávky nemám od nich žádnou zprávu o termínu dodání.

• Zboží stále nedorazilo

• Zaplatil jsem před 6 dny a nic nedošlo, nikdo se mnou nekomunikuje a nebere mobil.

• Dobré ceny
    • Dobré ceny na zboží, které ale nemají
    • Nepotvrzují zaslání peněz
    • Nulová komunikace, komunikují až při výzvě ke zrušení obchodu

Tudy cesta nevede. Už u nich nic kupovat nebudu.

• lepší ceny
    • dobrý výběr
    • komunikace

6.5.24 mi byla doručena zpráva s poděkováním za objednávku a s žádostí neplacení do doby potvrzení že zásilka je připravena (VYBRANÉ ZBOŽÍ BYLO SKLADEM). cca 10.5. jsem psal eshopu, jestli je s mou objednávkou nějaký problem. Dnes je 16.5. a jsem bez odpovědi, nebo jiné reakce eshopu. Bohužel nemohu doporučit nákup.

Týden po objednávce ještě nedorazilo zboží

Šest dní od objednávky tří položek, všechny skledem ve více kusech, byl balík zkompletován až po mé urgenci... sedm dní od objednávky není objednávka stále doručena... Výmluva obchodu zněla, že ve středu byl státní svátek... welcome to the 21st century

• zboží mi ještě nedorazilo, objednávka čeká na zpracování ! od 27.4.2024