zakoupeno v E-MAMINKA před 8 lety
- Já měla dopravu zdarma.
Tento obchod doporučuji.
zakoupeno v E-MAMINKA před 8 lety
Výborná komunikace obchodu, fungují i ve večerních hodinách.
- nízké ceny
- rychlé vyřízení objednávky
- dobrá informovanost o stavu objednávky
- přehledný web
zakoupeno v E-MAMINKA před 8 lety
- V balíku nebyl žádný daňový doklad, ani mi nedošel e-mailem, takže kdyby se zboží pokazilo, nevím, jak bych ho mohla reklamovat?
Nevím, jestli je to pravidlo, nebo se stala chyba jen u této dodávka, neobdržela jsem fakturu ani žádný doklad o zaplacení nebo daňový doklad.
Reakce obchodu E-MAMINKA
Vážený zákazníku, řádné faktury vždy zasíláme každému kupujícímu - a to pro jistotu hned 3x-odkazem v emailu. Prvně v potvrzujícím emailu hned po dokončení nákupu, podruhé v potvrzení objednávky a v neposlední řadě při informaci o expedování zboží. Vše vykonávají nejen lidé, ale pro kontrolu také automatický systém eshopu. Pokud Vám odkaz na stažení faktury nešel z různých technických důvodů zobrazit, tak nám kdykoliv můžete dát vědět a zašleme Vám ji obratem znovu - v tom není problém. Potěší nás to více než snížení bodového hodnocení našeho obchodu :-) Vaše E-maminka
- rychlost
- spolelhlivost
jsem spokojena a obchod doporučuji.
- nehodnoceno
- nehodnoceno
nehodnoceno
- Rychlost dodání
Naprosto bezproblémový obchod.
- Rychlá a vstřícná komunikace
- nízké ceny
- doprava zdarma
- nedopátrala jsem se, zda je možný osobní odběr
můj první nákup, riskla jsem platbu předem a vše proběhlo v pořádku
Vážený zákazníku,
velice si vážíme kladného hodnocení našeho obchodu :-) Také děkujeme za zpětnou reakci na osobní odběr našeho zboží. V současné době máme informaci na Heurece o tom, že osobní odběr je zdarma. Podrobnější informace o osobním odběru jsme také upravili v našich obchodních podmínkách.
Vaše e-maminka -
zakoupeno v E-MAMINKA před 8 lety
- Cena zboží, komunikace se zákazníky
Skvělá komunikace a ceny. Koupila jsem chůvičku, kterou mi v obchodě nabídli za 2099 Kč, na stránkách tohoto obchodu za cca 1500 Kč. Jednoznačně doporučuji. Rychlá, profesionální a příjemná komunikace se zákazníky. Je naprosto jasné, že obchod nemá internetové platby, právě proto, aby mohli držet cenu na minimu.
- perfektní ceny ...
- nezjistil jsem ...
zakoupeno v E-MAMINKA před 8 lety
- vyborna komunikace obchodu, rychle napraveni omylu
zakoupeno v E-MAMINKA před 8 lety
- Zboží dorazilo za pět dní, ale bylo to po vzájemné telefonické domluvě, nejednalo se o zpoždění ze strany e-shopu, ale tento termín se mi hodil na převzetí.
- super ceny
- výborná komunikace
I přes problémy s dodavatelem nakonec zboží dorazilo. Velice oceňuji komunikaci ze strany obchodu. Opakovaně mi volali, abychom se domluvili, co dál s ohledem na problémy u dodavatele. Oproti např. Mallu, kde nám nní opakovaně přišla SMS o tom, že prodlužují dobu dodání zboží, podstatný rozdíl. Věřím, že bylo učiněno maximum pro to, abych měla zboží co nejdříve.
zakoupeno v E-MAMINKA před 8 lety
- nízké ceny, skvělý přístup k zákazníkovi
obchod s velmi výhodnými cenami a navíc vstřícným a váženým přístupem k zákazníkovi - takových je v dnešní době velice málo, takže velmi oceňuji a chválím!
- přehlednost
- nákup z domova
zakoupeno v E-MAMINKA před 8 lety
Neuvěřitelná rychlost dodání a nejlepší cena. Objednala jsem zboží a hned druhý den už ho měla doma. To mě neskutečně potěšilo:)
Jen bych příště lépe výrobek zabalila. Sice byla krabice, v které byl výrobek obalená bublinkatou fólií a napsáno křehké. Ale když mi přepravce předával, tak ten monitor dal na zem a na to další balík:) Jinak vše ok. -
zakoupeno v E-MAMINKA před 8 lety
doba dodání na můj vkus dlouhá, kdyby to bylo alespoň do 3 dnů, ale není.....
Reakce obchodu E-MAMINKA
Vážený zákazníku, snažíme se maximálně o dodání zboží, v co nejkratším čase. V našem novém distribučním systému jsme provedli změny, díky kterým jsme schopní zboží skladem expedovat již od 1 hodiny při obdržení objednávky. Nicméně ve Vašem případě jsme objednávku obdrželi o víkendu a potvrdili ji hned 1. pracovní den, tj. v pondělí. Metoda Vaší platby byla ale bankovním převodem, což znamenalo několikadenní zdržení při přesunu finančních prostředků k nám. Ihned po jejich obdržení byla objednána přepravní společnost a zboží bylo řádně doručeno. V případě rychlého dodání produktů, které jsou skladem doporučujeme zboží objednávat na dobírku. Děkujeme za pochopení.