Rychlost dodání.
- Vše velmi dobré
- Rychlé jednání
- Rychle spolehlive
Objednal jsem si palivový ventil-přišel bez těsnění, takže si je musím udělat sám. Rolna napínáku na řetěz byla bez nosného čelu, ač byl na obr . podle kterého jsem to objednával zobrazen. Palivový filtr je ve uvnitř uvolněn, takže nefiltruje. Co dodat, asi díly někde z druhé ruky . Nedoporučuji nikomu nic objednávat.
Reakce obchodu e-Darky.eu
Vážený zákazníku,
dle mé kontroly, všechny výrobky které zde hodnotíte a které jste zakoupil na našem internetovém obchodě, jsou detailně nafoceny včetně potřebného popisu. Vše co zákazník potřebuje před nákupem zboží znát, je tedy pro něho k dispozici. Pokud jste se i tak setkal s nějakým problémem, vždy je možnost oslovit naší technickou podporou na uvedených kontaktech. Nic podobného jsme od Vás však nezaznamenali.
Tedy konkrétně ke zmiňovanému:
- Palivový ventil, označen jako položka palivový ventil s popisem Závit M10 x 1mm. Pokud chce zákazník jakékoliv těsnění k jinému palivovému ventilu je možné jej taktéž snadno zakoupit, pro méně všímavé pod červeně psaným tučným odkazem "K tomuto produktu je možné přikoupit".
- Rolna napínáku na řetěz byla bez nosného čelu, předpokládám čepu, ale i tak na fotografii nic podobného není. Rolna je označena jako "Rolna napínáku řetězu se zajištěným ložiskem proti posuvu, vnitřní segerovou pojistkou" a je osazena kuličkovým ložiskem, na fotografii se zřetelně čitelným označením 608Z. Ve svém středu má ložisko již pouze vnitřní kroužek, který se zpravidla nasazuje na hřídel.
- Palivový filtr je ve uvnitř uvolněn, takže nefiltruje. Bohužel tomu vůbec nerozumím. Jedná se o výrobek s certifikací značky IRP.
Podle občanského zákoníku jste mohl v případě nespokojenosti od kupní smlouvy pro internetový nákup odstoupit do 14 dnů bez udání důvodu a finanční částka by Vám byla navrácena.
Poznámka o prodeji zboží z druhé ruky je křivé obvinění a dle trestního zákoníku trestný čin. Napadáte tím dobré jméno naší společnosti, jak dokládá i udělený certifikát spokojenosti ostatních zákazníků.
M. Vítek www.e-darky.eu -
Už som vaše služby v minulosti využil, bol som spokojný preto sam sa na vás obrátil znovu. Ďakujem
Uličný
Spišská Nová ves -
- Dobrá Cena a rychlost odeslání
Objednané zboží přišlo dle objednávky
Oceňuji rychlost dodání zboží. Velmi spokojen. Děkuji
- rychlé dodání
- rýchle a kvalitne balenie a odoslanie zásielky
- nemožnosť sledovania zásielky zo zahraničia
Sice mi přišla jiná nádrž ale za to lepší dostal jsem k tomu i víčko + úchyty které jsem si neobjednal vřele všem doporučuji
- rýchlosť
s obchodem jsem dlouhodobe spokojen zbozi vzdy dorazilo
- Přišlo to co jsem si objednal
- Vše nejlepší stavu
- Mám s obchodem dobré zkušenosti
Spokojenost, ale díly jako těsnění gufera a jim podobné a takové male drobnosti, by se mohly posílat v obálce za par kaček.
- vse dojde v poradku
Vše proběhlo rychle a bez problémů.
- Spolehlivý součástky na motor vše mají
- Když jim zavoláte po druhé kvůli stejné nebo jinému problému tak už je problem
Reakce obchodu e-Darky.eu
Vážený zákazníku,
motorové sestavy jsou určeny výhradně pro osoby s obecně technickými znalostmi a znalostmi mechaniky spalovacích motorů.
Pokud tedy dojde k situaci, kdy již zákazník ani neví co mu technická podpora po telefonu vlastně radí, nastává přesně tento "problém" který popisujete. Telefonická komunikace se v tento moment bohužel opravdu stává nedostatečným prostředkem k dosažení potřebného výsledku, jenž zákazník požaduje :)
Děkujeme za pochopení
Vítek Martin www.e-darky.eu