Přihlásit se a přidat recenzi

Zboží dodáno ale komunikace s obchodem trošku vázne. Byť se dovoláte a paní řekne, že zaplacené zboží odešle, ve skutečnosti odeslala až za 4 kalendářní dny. Ale zboží došlo a je v pořádku.

• Velmi rychlé doručení a komunikace

• Dobré ceny
    • Profi přístup

• K mojí objednávce mi pridali i vzorky od novinek

• Osobní přístup, milé jednání
    • Vždy dobře poradí

• Po dlouhé době, jsem zase narazila na naprosto skvělý obchod. Velký výběr zboží, kde právě probíhají velké slevy.Určitě si každá maminka vybere. Oceňuji především velkou ochotu,pružnost ,vše rychle objednané. Kéž by tak fungoval každý obchod.Moc děkuji

Super komunikace, nebylo zboží a nahrazeno jiným, pani strašně ochotná! Doporučuji tento obchod a dál budu nakupovat tady

• Rychlost dodání
    • Cena

• Rychlost doručení nízká cena
    • Nic

• Obchod naprosto super.

Potřebovala jsem koupit dětský kluzák pro vnučku těsně před odjezdem na hory. Recenze jsem si bohužel přečetla až po odeslání objednávky a dost mě některé vyděsily. Zkusila jsem tedy do obchodu zavolat a hned po prvním zazvonění mi telefon zvedla velice příjemná paní a ujistila mě, že zboží odesílají každý den. Objednávala jsem v pátek odpoledne a balíček jsem měla v zásilkovně v pondělí v poledne. Moc tímto děkuji a obchod doporučuji.

• Nejlepší cena výrobku, zboží skladem bylo dodáno 3. den od objednání.
    • Nevím o žádné

Rychlé vyřízení objednávky, dobrá cena výrobku.

• Obchod kromě automatického potvrzení objednávky nereaguje ani na emailovou korespondenci.

• pohodová paní vedoucí, která nám vyšla vstříc ač měla na obchodě inventuru a zboží poslala ještě v ten den

Objednávka ani po 10 dnech nedorazila (zbozi dle e-shopu skladem). Odeslan email s dotazem, bez reakce. Jsem nespokojená

• Snažila jsem se s nimi kontaktovat na storno objednávky, komunikace za nula ‍♀️

- nulová komunikace
    -dlouhá dodací doba

Rychlost, spolehlivost.

• kamenná prodejna je v Olomouci
  • 100 %

Rozhodně doporučuji!