- Miluji tento produkt!
- Dyson je pro mě zatím bezkonkurenční značkou, co se týká domácích technologií. Mám doma produkty ze všech řad a se všemi jsem moc spokojená a neměnila bych je. Obzvlášt vysavač, který jsem po dlouhém přemýšlení pořídila jako poslední, je opravdu nesrovnatelný s levnějšími vysavači u konkurence. Stejně tak fén na vlasy Supersonic je prostě paráda. Čističky vzduchu jsou za mě asi nejslabší, ale pořád velmi kvalitní a účinný produkt. Za mě jedině Dyson, nic lepšího na českém trhu momentálně nenajdete.
Koupila jsem si žehličku Dyson v obchodě na Zličíně. Po pár použití jsem zjistila že žehlička tahá za vlasy a vůbec mi nevyhovuje. Chtěla jsem po 10 dnech žehličku vrátit,nebo vyměnit za jiný výrobek,(jak Dyson uvádí,vrácení do 30 dnů i bez udání důvodu)ale k mému překvapení to bohužel nešlo. Prodejna na Zličíně a Smíchově není klasicky Dyson,čehož jsem si vůbec nevšimla, považala jsem jí za obchod Dysonu. Je to firma Solight Holding, sro. Která nemá poctivé jednání. Moje doporučení je koupit výrobky Dyson přes internet kde máte záruku vrácení. V žádném případě od firmy Solight!!!Teď mám doma v šuplíku žehličku za 11.000 kč. Ale je i smutné, že firma Dyson si nehlídá své obchodní partnery, protože ochrana zákazníka by pro tuto firmu měla být na prvním místě.
- Komunikace jen tel/WA - žádný mail
Něco tak strašného člověk jen tak nenajde.
Systém eshopu tak z roku 1999.
Platba jen předem a jen kartou.
Systém sám vyhodnocuje, zda tu zakázku přijme či ne - takže moji zakázku odmítl systém a operátoři neví proč, ale doporučili mi udělat stejnou objednávku s jiným mailem a platit jinou kartou, ale být v inkognitookně, aby se tam "nepletly" cookies z minulé objednávky :) Z té objednávky, kteoru přijali, zaevidovali a odmítli.
A taky mi řekli, že pokud mail neobsahuje celé jméno, tak to asi taky nepůjde.
A pokud je na kartě jiné jméno než jméno příjemce, tak to taky nepůjde.
A pokud je fakturační adresa jiná než doručovací, tak to taky nepůjde.
Pochopil jsem - nemám otravovat a mám si to koupit u jejich distributorů - kteří ale nemají v nabídce to, co chci.
Takže za mě tento eshop nebrat - na to, že to je Dyson, tak IT jim asi moc neříká. -
- Objednávka dorazila nekompletní
- Zákaznický servis neschopný
- Dlouhá doba řešení incidentu a nedostatek informací
- Platba pouze předem
Bohužel mám s obchodem příšernou zkušenost.
Po dlouhém váhání jsme se rozhoupali koupit si Dyson Airwrap. Naprosto nikde nebyl skladem kromě oficiálního obchodu. Měla jsem trochu obavy a ukázalo se, že oprávněně.
Objednávku jsem udělala 12.1., platba samozřejmě pouze předem, ještě ten den večer přišel email o odeslání i s trackovacím číslem. 16.1. pošťák (bez jakékoli zprávy o doručování v daný den...) přivezl maličký balíček. Už v tu chvíli jsem tušila problém. Tracking indikoval, že se jedná o jedinou zásilku o hmotnosti 600g, na balíčku bylo 1/1, žádné další trackovací číslo nepřišlo. V krabičce bylo jen několik nástavců, zbytek nikde. Hned ten den jsem psala na podporu, odpověděli mi, že se zřejmě objednávka rozdělila na dvě zásilky a zbytek určitě dorazí nejpozději do 48 hodin, sice v jejich systému je taky jen jedno trackovací číslo, ale ať se ničeho nebojím, že svoje zboží určitě dostanu.
Nic dalšího samozřejmě nepřišlo, takže 18.1. jsem psala na podporu podruhé. Dostala jsem referenční číslo s tím, že to bude řešit příslušné oddělení a budou mě kontaktovat. Opět ujištění, že se nemám čeho bát.
Další týden se nic nedělo, potřetí jsem tedy kontaktovala podporu 24.1. Odpověď byla, že příslušné oddělení to řeší a že se mi určitě už brzy někdo ozve. Rozporovala jsem, co tak dlouho trvá na tom, poslat mi, co jsem zaplatila, a proč se mnou někdo není aktivně v kontaktu, ale nepochodila. Čekali jsme tedy dál.
30.1. stále žádné info, volali jsme tedy na podporu počtvrté. Opět stejné výmluvy, že se to řeší a jakmile se to vyřeší, tak mi dají vědět, ale že určitě do dvou dnů.
Včera - tj. 1.2., celé tři týdny od objednávky/platby přišel email, kde bylo uvedeno, že u mé objednávky nastaly potíže (neříkejte!) a mám možnost buď počkat, až to vyřeší, nebo se objednávka zruší. Ihned jsem zavolala (v pořadí již tedy popáté) a objednávku zrušila. Teď jen doufám, že vůbec dostanu svoje peníze zpět. To, co mi byli schopní doručit, jsem odnesla na poštu, a už nechci mít s obchodem nic společného.
Co je na této situaci tragické je, že tak prémiová značka jako Dyson, má tak příšerný zákaznický servis. Kontaktovat je můžete pouze telefonicky nebo přes webový chat - ani v jednom případě nemáte žádný záznam o komunikaci (UK verze eshopu nabízí stažení komunikace z chatu do pdf), anebo Whatsapp (velmi nestandardní kanál). Za takové peníze, co si Dyson za svoje produkty říká, a že je to leckdy klidně desetinásobek než konkurence, bych očekávala naprosto jiný standard komunikace se zákazníkem. Chápu, že pokazit se občas něco může, to se stane, ale aby tři týdny zjišťovali, proč mi chybí dvě třetiny zboží z objednávky, které mají uvedené skladem, je neakceptovatelné. Když už se něco takového stane, čekala bych například v případě, že do týdne nedorazí celá objednávka, že pošlou zboží znovu a nebo vrátí peníze (případně i nějakou kompenzaci - třeba slevový kupon na další nákup, aby jim člověk měl důvod dát další šanci). Zjišťovat, co bylo špatně, můžou potom jak dlouho chtějí, ale nemělo by to mít vliv na zákazníka, který čeká na zaplacené zboží a navíc se musí sám neustále dožadovat informací.
Kvůli této zkušenosti obchod rozhodně nedoporučuji, Airwrap jsme objednali jinde, kde ho za ty tři týdny mezitím naskladnili, a další nákup Dyson výrobků si rozmyslím, a rozhodně to nebude přes oficiální český obchod. -
- Rychle a spolehlive
- Jasna komunikace
- Super servis
zakoupeno v dyson.cz před 3 lety
- Nebyla jsem informována o expedici výrobku předem
Rychla a konkretni domluva
Rychle dodani -
Spokojenost
- Přímo od výrobce
- Rychlost dodání
zakoupeno v dyson.cz před 3 lety
I absolutely love Dyson products. I own 3 vacuum cleaners, 3 hair dryers, and 1 air purifier. I love them all. Yes, these products are more expensive than others, but I am confident in their products and am very pleased with their warranty. Dyson stands confidently behind their products. And, this makes me a satisfied customer. I will continue to purchase Dyson products.
- velmi dobré "sání"
- rychlost doručení
Přehledné informace
zakoupeno v dyson.cz před 3 lety
- Naprosto všechno ! Jednání, doba doručení, kéžby byli takové všechny e-shopy !
- Rychlé jednání. Supr.
Vysavač je supr. Velký pomocník v úklidu.
zakoupeno v dyson.cz před 3 lety
Děkuji za skvěle odvedenou práci. Poradenství na telefonu, servisní poradce a rychlost při objednání. Sl. Ilona Novická - děkuji za přístup k zákazníkovi na telofonu a super rychlé dodání!
zakoupeno v dyson.cz před 3 lety
- zboží jsem objednal a v pořádku došlo-co víc si přát?
zakoupeno v dyson.cz před 3 lety
- objednávala jsem zboží 19.4. , přišla jen potvrzená objednávka a nic dalšího. 23.4. jsem telefonoval do obchodu abych se dozvěděla, že zboží snad budou naskladňovat v pátek 24.4. A na můj dotaz, jestli tedy po víkendu zboží dostanu se mi dostalo nejistého ujištění, že snad by to mohlo příští týden dojít na mou adresu - abych řekla pravdu, takhle si služby u zboží za 14tis. kč opravdu nepředstavuji
zakoupeno v dyson.cz před 3 lety
Typ produktu jsme měli předem vyhlédnuté podle internetové stránku společnosti. Jednání zástupců společnosti prostřednictvím internetu bylo vstřícné a vedlo k rychlé finální formulaci objednávky a převodu finančních prostředků.
Rychlost