Přihlásit se a přidat recenzi

• blesková dodací lhůta
    • perfektní komunikace
    • příznivé ceny
    • velký výběr zboží

Obchod všem rozhodně doporučuji - viz níže a ráda zde opět nakoupím!

• kvalita zboží
    • rychlost dodání
    • ochota
    • spolehlivost
    • nedokonalý popis některých produktů (doutníků)

doporučuji

U nás ve městě je několik trafik a žádná z nich mi není schopna včas sehnat zboží, které poptávám. Od jednoho výrobce tabáku je několik druhů a oni mají jen některé a ostatní nemají a nejsou schopni to doobědnat. V tomhle obchodě mají prostě včechno a obratem pošlou co potřebuji. Jsem velmi spokojen

• dlouhá dodací doba.kdybych se sám neozval pravděpodobně bych zboží neměl ještě dnes

Reakce obchodu Dýmky-doutníky-víno

Zákazník objednal v neděli 2.9. a zboží obdržel a vyzvedl 7.9.,myslím že to není až tak dlouhá dodací doba.

• solidní sortiment, příznivé ceny, komunikace,u většiny produktů solidní popis,
    • ocenil bych lehké rozšíření sortimentu a doplnění informací u produktů, kde chybí

Mohu jen doporučit. Některé objednávané zboží nebylo skladem. Prodejce však telefonicky o této skutečnosti informoval, nedostupné zboží nahradil jiným - s doporučením. A doporučením velmi dobrým. Hodnotím veskrze kladně.

• Recenze byla smazána z důvodu porušení obchodních podmínek. Recenzi nesmí psát uživatelé jakýmkoliv způsobem spříznění s daným obchodem.

• zatim zadne
    • nema tovar ktery propaguje

zatim nic moc

Reakce obchodu Dýmky-doutníky-víno

Trošku zákazníka poopravím:zboží nebylo skladem v dostatečném množství /skladem 2 ks,objednáno 5ks/ a dovoz zrušil dovozce,což jsem netušil.Za což jsem se osobně omluvil.

• přehlednost
    • mižnost výběru
    • nevím

výborný

• 100 %

• -široký výběr
    • -rychlé dodání
    • -ochota

Výběr v tomto obchodě je více, než dostačující. Dodání zboží bylo rychlé a bezproblémové. Jelikož jsem kupovala dárek a příliš doutníkům nerozumím, byla jsem velice vděčná za ochotu prodejců a dobré tipy.

• 100 %

• V Kutné Hoře jediný pořádný obchod s doutníky, dýmkami a kuřáckými potřebami.
    • Velký výběr moravských a českých vín s obsluhou, která tomu skutečně rozumí a dokáže vždy poradit.
    • Vzhledem k tomu, že mají většinu zboží skladem, při objednání online se čeká opravdu minimální dobu.
    • Nenapadá mě nic zvláštního. Možná některé ceny by mohly být trochu nižší. Ale za to spíš v tomhle může stát než maloobchodník.

Obchodníků s tímto druhem zboží je na malých městech jako šafránu, proto mám radost z každého kvalitního, jako je tento.