Vše proběhlo rychle a v pořádku díky..
- Osobní přístup k zákazníkovi, ověření majitele firmy na požadavek v poznámce objednávky, ochota, rychlost vyřízení objednávky
- kvalita
- rychlost dodání
- dodávka bez kovaní zámku
- Ok
Dobrý den
Jak reagovat. Když si zde koupíte dveře je lepší si zde zakoupit i celou sestavu kování a zámku. Lépe pasuje. Firemní rozvoz je kvalitnější než najatý dopravce. Takovému dopravci je vše zřejmě jedno. Tak možná dojde k újmě povrchu. Jde o dveře do původních zárubní. Moje druhá várka. Zákazník z Vysočiny. -
- kvalitní zboží
- doručili mi ho na jinou adresu
- dobrá komunikace
zatím vše ok, čekám na zboží
- kvalita
dobré
Krásné dveře, poctivě a profesionálně zhotovené.
Navíc vzorná komunikace. -
- Rychlé dodání, super kvalita
- Perfektní e-shop, super popis a fotografie. Výborné recenze na internetu, ač jsem nikdy od dvere-hrdinka neobjednával, objednal jsem a rovnou zaplatil necelých 40 tisíc. Dneska, tj. 10. pracovní den přijela firemní doprava z Jižní Moravy do Jižních Čech, ochotný řidič mi pomohl věci zanést do chalupy a atd.... Klidně objednám zas a zaplatím dopředu. Dveře jsou nádherné, stejně jako na fotografiích. Děkuji
- Zboží doručeno včas
- Zboží dorazilo v termínu
- Malé poškození na výrobku
- spolehlivost
jednoduché, rychlé, pěkné provedení, děkuji
- Rychlost dodání, skvělá komunikace.
Dveře ještě usazeny nemáme, takže hodnotím jen vzhled a ten je úžasný.
skvělý přístup k zákaznikům
Spokojenost velká, vstřícné jednání, ochota, zboží doručeno v pořádku, včas.
Vše proběhlo tak jak mělo...
Vše OK