• Kamna mi dorazila s rozbitým šamotem. Obchod tuto závadu vyhodnotil dle fotografií jako nedostatečnou pro to, aby je bylo možné vrátit v rámci reklamace, ani je vyměnit. Navíc jsem z komunikace měla pocit, že poškození jsou oni, ne já. Z důvodu časové tísně a také proto, že jsem neměla potřebný obalový materiál na cestu zpět, jsem byla nucena přijmout náhradu ve formě šamotu a slevy 200 Kč s tím, že si mám jeho výměnu zajistit sama. Nyní mám tak kamna s rozbitým šamotem, čekám na firmu, která výměnu provede a doufám, že se neobjeví žádné další poškození. Komunikace ohledně reklamace probíhá pouze on-line, s dlouhou reakční dobou ze strany obchodu. Není možnost telefonického kontaktu, který by vše urychlil. Telefon, který je u webu uveden, mi napodruhé již nikdo nezvedl, resp. zvedli mi ho až po zavolání z jiného čísla (opravdu trapas!) a reklamace přes něj řešit nelze. Obchod rozhodně nedoporučuji.

Nedoporučuji.

Reakce obchodu DůmZahrada.cz

po bližším seznámení s Vaším případem musíme konstatovat, že s postupem kolegů z našeho reklamačního oddělení bezmezně souhlasíme. Reklamace byla přijata 7.8. a vyřízena 14.8. To je hluboko pod třicetidenním limitem, který stanovuje zákon. Vzhledem k banálnímu poškození šamotové cihly (odštípnutý kousek 2x1 cm), byl způsob řešení reklamace velmi benevolentní. Navíc celá věc v nás vzbuzuje pocit, že "poškození" šamotové cihly bylo jen záminkou k vrácení krbových kamen, která se Vám nelíbila a nechtěla jste nést náklady spojené s odstoupením od kupní smlouvy do 14 dnů.
    Hezký den.
    S pozdravem,
    Team e-shopu Dumzahrada.cz

• Rychlé dodání
    • Zboží dorazilo v pořádku.

Kryt na popelnici dorazil včas, sestava krytu docela rychle zhotovena.

vše v pořádku...děkuji

• Velmi vstřícné jednání včetně poradenství ohledně kámen. DOPORUČUJI!

Oceňuji poradenství ohledně kámen!

• Velice rychle vyřízeno

Zame super

• Rozumné ceny, rychlé dodání

???

• Rychlost dodání.

Rychlé a vyzvednutí v obchodě je blízko.

• Rychlost dodání objednaného zboží perfektní komunikace.

• Vynikající komunikace

Každý sew musí rozhodovat sám.Já mám dobré zkušenosti.

• Dobrá cena, rychlé dodání, doprava zdarma.

Doporučuji

Vše OK.

• nekvalitní zabalení, poškozený obal

Reakce obchodu DůmZahrada.cz

je nám líto, že nejste s nákupem spokojen. Bohužel od Vás neevidujeme žádnou zprávu, nebo podnět k reklamaci. Předpokládáme, že obsah balení byl v pořádku. V opačném případě nás neváhejte kontaktovat.

Pěkný den.
    S pozdravem,
    Leoš Šiška
    Oddělení péče o zákazníky e-shopu Dumzahrada.cz

• Lo

• Rychlé doručení, vše v naprostém pořádku došlo. Jsem mile překvapen. Děkuji.

Jsem moc spokojen, vše profesionální a zboží kvalitní.. Děkuji Ra

• Supr jednání a komunikace

• zboží doručeno včes ochotným dopravce, zatím jen rozbaleno , sklením ještě nestojí nestojí , takže nevím , jak se bude montovat , ale věřím , že vše bude dobré

• Rychlé seriózní jednání