- Nenacházím
- Shrábli peníze a nic!!! Zboží objednáno 10. 11., uhrazeno, po měsíci a půl stále nebylo, na e-maily neodpovídají.
Nedoporučuji
- 16 dnů od objednávky, žádná reakce obchodu, telefon nedostupný, na email neodpovídají
- Psala jsem jim do poznámky ať mi dají vědět zda je zboží skladem...bohužel se mi nikdo neozval a nikdo neposlal fakturu tedy jsem to již neřešila a objednala zboží na jiných stránkách.
NEdoporučuji!!!
- nevím .. nekomunikují
- nevím .. nekomunikují
nevím .. nekomunikují
- Vůbec nic
- Nejhorší obchod, na kterém jsem kdy nakupoval.Tak ulhaného prodejce jsem ještě neviděl. Zboží jsem objednal, po týdnu dotazování odepsal, že ho již odeslal. Po dalším týdnu, kdy nic nepřišlo už ani neodepisuje. Jakákoliv další komunikace ať po emailu, nebo po telefonu neprobíhá. Nedoporučuji na tomto obchodě cokoliv nakupovat. V žádném případě platbu předem.
Obchod zrušit.
- žádné
- Zboží nezaslal, na maily neodepisuje, telefon mají trvale nedostupný.
Pokud má někde stejné zkušenosti....doporučuji věc předat na ČOI.
hostejnost
Doporucuji
- Celkem dobrá komunikace,ale museli jsme jim psát my.Sami se neozvou.
- Naprostý mazec,objednali jsme si skříň,která sice přišla za pár dní,ale naprosto rozbitá.Takže jsme ji hned poslali zpět a čekali a čekali.Ani po měsíci se nic nedělo,tak jsme jim psali a odpověď byla,že se omlouvají a že zboží hned posílají,ale 3týdny jen přísliby a zboží nikde.Nakonec 7 týdnu po odeslání rozbilého zboží zpět,nám došla trpělivost,tak jsem napsal,že pokud do týdne nepošlou peníze nebo nové zboží,tak to vše předám médiím a světe div se,hned dva dny na to nám přišlo nové zboží.
VŮBEC TENTO OBCHOD NEDOPORUČUJI!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Zboží mi ani po 10 dnech nedorazilo, pokus o telefonické spojení se ani po 3 pokusech nepodařilo.
- komunikace
- Absolutně nekomunikuje !!
nedoporučuji
- 10 dnů máme objednaný zahradní domek a kromě potvrzujícího emailu s číslem objednávky ,který nejspíš dostane každý zákazník automaticky nás firma nekontaktovala. Telefon nkdo nebere ,volala jsem v hodinových intervalech ..bohužel nemohu doporučit
NEDOPORUČUJI !!!
- obratem mi bylo sděleno, že objednávka je evidovaná pod číslem 2244. Několikrát jsem se dotazovala kdy mi bude zahradní domek zaslán a bohužel odpovědi jsem se nedočkala. Telefon, který uvádíte také nikdo nebere. Takže jsem moc zklamaná a budu muset od objednávky odstoupit.
- Rychlá dodávka.
- Dobré ceny
- Ochota
- Těžké se dovolat.
Až na horší komunikaci spokojenost
- po objednávce jsem nebyla kontaktována a zboží sem asi 2x telefonicky urgovala, bohužel bezvýsledně
- Zdálo se mi levnější než jinde
- Největší slabinou je to,že jsem doposud nic neobdržel a nikdo se mi neozval
pokud něco objednám a neobdržím ani žádnou odpověď tak těžko mohu někomu známému vás doporučit
- Přehlednost.
- Komunikativnost.Rychlost.
- Nevím o žádných.
Velmi dobrý obchod. Doporučuji všem.
- Výborná komunikace. Vstřícnost