- -
- komunikace
Objednala jsem nosítko. Skladem byl jeden kus. Po třech dnech čekání kdy se mi nikdo neozval s odesláním zboží jsem do obchodu volala. Paní mi řekla že na stránkách je chyba a nosítko skladem není. Chybu chápu, ale to že mi nikdo nezavolal ani nenapsal ne.
- Rychlé doručení
- u zboží není napsaný přesný rozměr věci
Jsem spokojená celkem nemám žádné výhrady.
- přehlednost,včasné dodání
- Osobní a vstřícný přístup
- Žádné
Vřele doporučuji.
- objednání z domova
jednání obchodu i zboží perfektní
- Špatná komunikace s majitelkou, dlouhá dodací lhůta.
- Skvela komunikace
- Rychle dodani
Obchod doporucuji
rychlá dodací lhůta
Platba odesla, zbozi nedorazilo, mail ani telefon nefunguje
- Nedali mi vědět, že zboží není, tak jsem zaslala platbu, asi po 4 dnech od odeslání platby mi paní volala, že zboží není, tak jsem jí řekla at mi vrátí peníze, dnes je to 6. den a peníze stále nepřišly, tak jsem tam volala a paní mi řekla, že peníze ještě zpět neodeslaly.Asi zapoměly.Tak ted čekám.
- Objednala jsem zbozi v urcitem cas horizontu. Po tydnu jsem zacala volat proc jeste nebylo zbozi doruceno nebot jsme meli odjet na dovolenou. Kontaktni telefon byl po celou dobu nedostupny.
- super ceny, kvalitní zboží
Zboží skladem a úžasně rychlá dodací lhůta:-)
- rychlé dodání
- Ceny
Bohuzel 3 veci z me objednavy jiz nebyly k dispozici. Kladne hodnotim, ze i kdyz bez nich hodnota objednavky nedosahla na dopravu zdarma, dopravu jsem nehradila.
- komunikace byla priserna - nikdo nezvedal, nebo pak slibili ze napisou email a nic
- Skvělá komunikace, bez problémů mi vyhověli a odložili doručení po mém návratu ze zahraničí, takže se balík nikde dlouho neválel ani nikde netoulal. Obchod je přehledný, zboží za příznivé ceny.
Byla jsem moc spokojená a všem mohu nákup v tomto obchodě vřele doporučit. Já sama se tam jistě ještě vrátím.
- sortiment
- dodací lhůty, komunikace
pokud člověk nespěchá, dá se obchod využít
- Žádné
- Nejhorší převozní společnost...nevím proč to nemůže jít normálně přes českou poštu...
Hrozné