- Široký sortiment
- Přiměřené ceny
- maximální ochota, nic nebylo problém
Promtní dodávka, zboží doručeno bez závad
- Profesionalita.
Všechno v nejlepším pořádku, rychlé vyřízení objednávky a bleskové doručení. Dopručuji!
Rychlé jednání, vše ok, děkuji
- Rychlé zaslání
- Nejnižší cena
- Rychlá odpověď na email
Určitě doporučuju, vše v pořádku
- Dobré ceny, rychlé dodání.
- rychle doruceni
- potize pri vraceni zbozi
- neprijemna komunikace
Pri vraceni vzorniku barev mi z e-shopu tvrdili, ze je vzornik poskozeny. Kdyz nam dosel domu, v podstate jsme ho jen vybalili, prohledli, a poslali zpet, protoze to nebylo to prave, co potrebujeme. Poskozeni (jednalo se o odrenou hranku na par listech ve vzorniku, ktereho jsem si ani nevsiml) tedy muselo byt na vzorniku uz ve chvili, kdy nam ho poslali. E-shop chtel uplatnit srazku ve vysi 20 % z ceny (300 Kc). Proti tomu jsme se ohradili a nakonec nam vratili plnou cenu. Ale i tak, uz bych zde nenakupoval.
Super ceny, možnost vyzvednutí na obchodě hned druhý den po nedělním objednání. Prostě super.
- velmi rychlé dodání
- Rychle připraveno k vyzvednutí, prakticky okamžitě
- Příjemná obsluha
- Příjemná a ochotná komunikace po telefonu
- Rychlá reakce
Potřeboval jsem doručení kurýrem v den objednávky a přesnou časovou synchronizaci. Z obchodu mi zavolali a domluvili se se mnou na způsobu dodání. A následně mi znovu zavolali přesně ve chvíli, kdy kurýr dodávku převzal k doručení. Parádní ukázka profesionálního přístupu.
- Zboží skladem lze ihned vyzvednout.
- Hned u metra.
- Výborná komunikace s obchodem
- Pohotové a rychlé jednání.
- Rychlost dodání a vstřícné jednání
Profesionalita
Vstřícný přístup k zákazníkovi