Zboží dorazilo v pořádku, nepoškozené a v avizovaném termínu.
- Zboží je skladem
Jelikož mají zboží skladem,tak vše objednané dorazilo během asi dvou dnů . Není to můj první nákup.Rychlost a kvalita, mohou doporučit.
Velice rychlé dodání.Supr.
- Kvalitní zboží
- Doručeno následující den
Vyšli mi vstříc a zboží poslali, i když jsem objednával na poslední chvíli.
Žebřík je výborný, kvalitní a dobře se s nim manipuluje. Skvělá investice. -
- Rychlost dodání
- Zboží splňuje očekávání
Pojízdné lešení jsem si vybral přesně podle potřeby z poměrně velkého sortimentu.Je stále kompaktibilní s lešením co máme již delší dobu ve firmě a to je velká výhoda.Dorazilo v pořádku a celekm rychle i když avízo bylo na pátek a přišlo v pondělí.Tak úplně jsem na to nepospíchal takže mi to nevadilo.Možná by to byl problém u někoho kdo by měl naplánovanou práci na víkend.
Reakce obchodu DSsro.cz
Zákazník V.K. objednal lešení ve středu 16.06.2021 odpoledne. Lešení bylo předáno dopravci hned následující den, tj. ve čtvrtek 17.06. s termínem doručení v pátek 18.06. To, že lešení nebylo v tento den doručeno, nám nebylo avizováno ani zákazníkem, ani dopravcem.
Proč se tak stalo, u dopravce prověříme.
Každopádně se zákazníkovi za zdržení dodávky o 1 den omlouváme a současně mu děkujeme za kladnou recenzi.
Věříme, že bude s dodaným lešením KRAUSE ProTec stejně spokojen jako s tím, které používá již delší dobu.
Váš DS KRAUSE team -
- Velký výběr žebříčků a doplňků k nim
Zatím nevím o ničem.
- špatná organizace dopravce
- Rychle jednani-spokojenost
Dobra kvalita za dobrou cenu.
Spokojeny zakaznik. -
Rychlé dodání
Rozhodně doporučuji tady nakupovat. I přesto, že já jsem musel nakonec z časových důvodu koupit jinde, kde měli požadované zboží skladem. Na to, že v DS sro skladem nebylo mě mailem ihned upozornil jednatel společnosti a nabídl další varianty postupu. Na všem jsme se bez problému domluvili, nakonec proběhlo storno objednávky a vracení peněz. Vše bez zdržování, obchod komunikuje bych řekl nadstandardně. Tady urcite žádné problémy nečekejte, až budu příště potřebovat podobný sortiment, půjdu rovnou sem.
bez problémů
- Rychlé dodání.