Dobrá cena; rychlost doručení
Než jsem si lešení objednal, zašel jsem se v Brně podívat přímo k nim jak lešení vypadá naživo. Pán co byl na pobočce mi ochotně ukázal jak vypadá základna lešení i podlážka (dvě věci co mě zajímali skrz reálné rozměry), takže z firmy i lešení dojem dobrý, ještě ten den jsem si lešení objednal a do tří dnů dorazilo, takže spokojenost.
- Vše ok!
Výborná spolupráce !!!
- Velmi příjemná komunikace s pánem na lince
- Poradí, doporučí, vyřeší
- Rychlé doručení (do 2 dnů)
- Doprava - TOPTRANS (zmatky, nezvedají telefony) nakonec po mnohém stresu a obtěžování DS podpory přivezli v termínu
Nakonec mám z celého nákupu příjemný pocit. Vše dopadlo, jak mělo a dověženo také v termínu, který jsem požadovala. Musím velmi vychválit pána na lince pro zákazníky. Velmi ochotný, příjemný přístup a i přes zmatky mi opravdu moc pomohl!
Reakce obchodu DSsro.cz
Paní J.S. děkujeme za pochvalnou recenzi.
Za zmatky u dopravce se omlouváme, je doba dovolených, mnoho jejích kmenových pracovníků má dovolenou.
Zboží obdržela paní J.S. skutečně do 2 dnů, je tedy zmateční, že Heureka vyznačila výše dobu dodání 1 týden.
Váš DS KRAUSE team -
- široká nabídka s výhodné ceny
velmi rychlé jednání,
- Rychlé dodání zboží
- Přestože jsem podrobně popsal místo dodání a přiložil mapu, řidiče jste o tom neinformovali.
Reakce obchodu DSsro.cz
Dopravní službě jsme předali potřebné údaje pro dodací místo, přičemž stěžejní je telefonický kontakt na zákazníka a také v tomto případě bylo zboží bylo obratem a řádně dodáno.
Je pravdou, že pan L.H. poslal i mapu místa předání, avšak není obvyklé, aby rozvážková služba vybavovala své řidiče mapkami dodacích míst, ať již v elektronické nebo tištěné podobě.
Váš DS KRAUSE team -
- velká nabídka produktů
- nákup samostatných dílu
rychlost, spolehlivost
Doručeno bez problému,dobře zabaleno,jsem s obchodem spokojen.
Dobrá komunikace a rychlos
- Rychlost, jednoduché
Dobrá cena,doporučuji všem.
- Bez nevýhod
Rychlé dodání zboží.
Po telefonátu s obchodem, dorazilo zboží, tak jak jsme byli dohodnuti, potěší, když se můžete spolehnout na domluvu.