- Tady všechno funguje jak má, chodím sem opakovaně.
- rychlost
- vše v pořádku
Vše v pohodě
Všechno v pořádku
- rychlost dodání
- Hezká prodejna
- Rychlost vyřízení
- V den návštěvy needukovaný personál
Objednání intuitivní, vyzvednutí na prodejně hned druhý den.
Byla to první koupě dronu a čekal jsem trošku větší proaktivitu ze strany obsluhy. Šel jsem do obchodu za profíky, což se mi zrovna ten den nepodařilo.
Jinak vše v pořádku, zboží bez chyby, takže obchod doporučuji, jen zkušenost na prodejně nebyla úplně ideální. -
- Vše v pořádku.
- přehled
- videorecenze produktů
- rychlost dodání
- V pondělí ráno jsem objednal v úterý dron dorazil -skvělý obchod.
- Skvělá komunikace obchodu
zboží skladem, možnost dodání přes zásilkovnu do boxu a na dobírku. (nemám rád platbu předem a zboží vyzvedávat na poště ve frontě)
Reakce obchodu DronPro
Teď jsi nám vykouzlil úsměv od ucha k uchu! :) Moc díky a ať ti to lítá! :)) #LetuZdar
- Rýchle a bez problemu
Reakce obchodu DronPro
Draku, rychlost máme prostě ve vrtulích, díky za super hodnocení. Jsme moc rádi, že si u nás spokojený :))) #LetuZdar
- zkušení a věci znalí prodavači
- pouze nepodstatná, ale přece: špatná dostupnoust autem, není kde zaparkovat
Reakce obchodu DronPro
Moc nás to těší! Tvůj feedback je jako dračí pohádka. :)) Díky za tvůj ohlas. #LetuZdar
- Super komunikace
- Siroka nabidka
- Dronum rozumi
Spokojenost, mohu doporucit..
Reakce obchodu DronPro
Přehledný e shop, dobrá komunikace, bleskové dodání
OK
Díky za všech pět hvězd, draku! :)) #LetuZdar
Dlouhá doba doručení
Reakce obchodu DronPro
Draku, moc nás mrzí, že došlo ke zdržení u vyřízení tvé objednávky. Bohužel měl náš dodavatel mezi svátky celopodnikovou dovolenou, což způsobilo malé zpoždění u zboží, které bylo skladem pouze na externím skladě. Informace o zpoždění s konkrétními daty visely na našem webu a také dorazily v e-mailovém shrnutí tvé objednávky.
Teď už ale jedeme na plný plyn – zboží, které máme skladem, posíláme okamžitě, a hned druhý den po předání dopravci ho máš doma. Budeme rádi, když si u nás objednáš něco dalšího – garantujeme rychlovku! :) #LetuZdar -
- Rychlá komunikace
Objednával jsem El.licenci, druhý den kód v e-mailu. Bez problému...
- sortiment
- pomalý
nechci plivat na obchod, ale vyřízení objednávky trvalo dlouho. Nevím zda je to standard ale já jsem objednávku zrušil.
Reakce obchodu DronPro
Draku, moc nás mrzí, že došlo ke zdržení u vyřízení tvé objednávky. Bohužel měl náš dodavatel mezi svátky celopodnikovou dovolenou, což způsobilo malé zpoždění (ve tvém případě o 1 den) u zboží, které bylo skladem pouze na externím skladě. Informace o zpoždění s konkrétními daty visely na našem webu a také dorazily v e-mailovém shrnutí tvé objednávky.