- Můj problém který nastal z objednavkou, obchod hned jak to bylo možné vyřešit.
- Za tu komunikaci děkuji. Zboží mi bylo hned posláno a i platbu mi vratili obratem na účet.
- Bohužel se stala nepříjemná věc za kterou obchod nemohl.
- Děkuji za kladné vyřízení
- Platbu jsem poslala ,dokonce i ofocenou úhradu z banky a pořád jen připomenutí platby. Platbu jsem posílala dokonce za dva dny znovu a stále jen výzva k zaplacení. Na žádné telefon.č. se nelze dovolat, hlásí to že neexistuje!! Žádná odpověď na email. Neskutečný! Takže jsem zásilku zaplatila 2x a nic!!!!
- Neskutečný. Mám okamžitou platbu takže se nemohlo stát, že by nedorazila... Dvakrát jsem jí přiložila do emailu. A žádná odpověď,jen že to stornovali
- Super
Doporučuji skvělæ cena.
super
Rychlé dodání, naprostá spokojenost, obchod mohu jedině doporučit.
Špatný objednávkový web - zavadil jsem o entr omylem a odeslaná objednávka se špatnými doručovacími údaji, nemožnost dodatečně změnit doručovací adresu, neberete telefony, nereagujete na e-mail. už nikdy více. Takto špatně to nefungovalo ani před 20 lety jako u vás. Doručovací adresu jsem měnil až u pošty +130 kč - a to se vyplatí.
Jsem spokojena , velmi rychlé dodání a poměrně nízké ceny...
- Přehledný e-shop, zajímavý sortiment, rozumné ceny.
- Možnost vyzvednou zboží při cestě ze zaměstnání.
Na dlouho nedodané zboží nejde napsat hodnocení.
Zboží jsem objednala již před 15dny, zboží je od 13.1.pry připraveno k odeslání a dnes je 20.1.a zboží stále nemám.
nakupuji zde poprvé,ale super
- Dobrý
- Při osobním vyzvednutí zboží na prodejně prodejna není vůbec označená ani v Červeném Újezdě nikde ani směrovka takže se těžko hledá.
- rychlá reakce
- dobrá komunikace
- znalost místa, kde se zboží nachází, v každém okamžiku
- Dobré ceny
- Delší dodací lhůta - zaplaceno 15.12., doručeno 21.12.
- Obchod nebral na vědomí poznámku a předal dopravci telefonní číslo příjemce, který se neshodoval s objednatelem.
- Ochotní
Dobré ceny a komunikace
RYCHLOST SPOKOJENÁ
- Dobrá cena
- Rychlé vyřízení objednávky
- Rychlost dodání, perfektní komunikace
- žádnou jsem nezjistil
Max. spokojennost s obchodem , kvalitou i cenou.