Objednal jsem 2 ks řasenky, kde byl ale k dispozici už jen jeden kus. Zástupce obchodu mě kontaktoval a nabídl výběr jiného zboží za stejnou cenu. To mě potěšilo a byl jsem s nákupem spokojený.
- Cena a rychlost
- Nevím
Prostě dobrý obchod
- Rychle dodanie tovaru , bezkonkurencne ceny
- Tento obchod nema slabiny
Z mojej skusenosti je to super obchod a urcite budem este od nich nakupovat. Rychle dodanie perfektne ceny.
- mají na určité zboží dobré ceny a nabízejí i slevy formou kódů na ruzných slevových portálech.
- Nedokáží si spočítat nabízenou cenu v kombinaci se slevou a nakonec objednávku z nesmyslného důvodu ruší.
- Za mě, z důvodu tohoto neprofesionálního jednání, Váš obchod nedoporučuji.
Nedoporučuji!!!
- Za mě, z důvodu tohoto neprofesionálního jednání, Váš obchod nedoporučuji.
Nedoporučuji!!!
- tovar ktorý sa na Slovensku nedá zohnat
Komplikácie s platbou zo Slovenska, musela som si priplatiť a dat to na dobierku
- Nakoupila jsem zde, protože jinde výrobek, který jsem chtěla neměli k dispozici.
Obchod v pohodě, ale nejsem si jista zda doprava poštou byla stylem "balík do ruky" nebo jenom doprava poštou. V případě balíku do ruky to nefungovalo, protože pošta avízovala, že balík převzala 14.11. a 21.11. mne vyzvala, že si jej můžu vyzvednout na příslušné poště.
Vůbec nenabízela, že jej doručí. -
- Vždy je prostor pro vylepšení
- -možnost zásilkovny, tudíž levnější poštovné
- - relativně dlouhá dodací doba
Nakoupila jsem zde poprvé , nebyl žádný problém , ale když už je zde možnost platby předem mohl mít obchod PayU kdy by ihned věděli že zákazník zaplatil a mohli mu hned odeslat zboží , jinak nemám žádnou výtku
Byla jsem velice spokojená.
Na můj dotaz ke zboží, mi byla dána vyčerpávající odpověď.
Děkuji a přeji mnoho úspěchů -
- i když byla dostupnost - skladem u dodavatele - zboží bylo nakonec k odběru již v den objednání
- popis zboží - nebylo uvedeno, kolik sáčků je v balení
- Zboží označené skladem opravdu mají, takže ihned objednanou věc zabalíli a za 24 hod již na mně čekala v zásilkovně u mně v bydlišti. Za toto mají velmi přijatelné poštovné. Byla jsem moc spokojená !!!
Obchod doporučuji - rychlé vyřízení objednávky a výborná komunikace.
- má zboží, které jinde nmají
- nevím
výborný obchod
- dobré ceny
- levná doprava
- RYCHLOST A KVALITA
- NEVÍM
VELICE JSE SPOKOJENÁ
pružnost a spolehlivost
- Nabídka i nedostatkového sezonního zboží
Plně doporučuji
- nevím
nic moc
- Levny sortiment. A kvalita.
- Žadne slabiny.
Jsem s obchodem drogerie martina velice spokojena.