• Zajímavý výběr, slušné ceny
    • Extrémně dlouhá dodací lhůta

super káva, ideální na cesty

• Rychlé doručení
    • Skvělé na cesty, kde si chcete dopřát kvalitní kávu
    • Výborná káva
    • Jednoduchá příprava

Veliká spokojenost. Loni jsem zakoupila na zkoušku, letos jsem rovnou objednala dvě balení. Vše v jednom, rychlá příprava a káva, kterou si můžete dopřát kdykoliv a především kdekoliv

• dobrý přehled, velký výběr, rychlá dodávka, možnost sbírat body
    • výborná káva na cesty

Přes počáteční komplikovanější domluvu vše dorazilo v pořádku a káva splnila má očekávání.

• mohu jen chválit,zboží došlo velmi rychle,hned ve čtvrtek,jak jsem šel z práce,již byla káva v obchodě se svítidly,kde jsem si ji vyzvedl,moc děkuji,protože i Vaše snaha zapůsobila,že jsem měl krásné svátky

jednoznačná spokojenost

Spokojená

Spokojenost, nakoupil jsem zde už vícekrát. Vyhovuje mi káva ve filtru (mimo domov super)

Reakce obchodu Drip it

Děkujeme za vaši milou recenzi a za opakovaný nákup – moc si toho vážíme!
    Jsme rádi, že vám naše káva ve filtru vyhovuje, obzvlášť na cesty nebo mimo domov. Přesně pro tyhle situace ji děláme.

Těšíme se zase příště!

• skvělý servis

Vše velmi rychlé, super dodání i komunikace obchodu

Rychla doprava, vsetko bez problemov. Dobra kava,... v ramci moznosti... asi najlepsia moznost ako spravit kavu bez kavovaru.

Super

Koupila jsem již podruhé,je to super alternativa na cesty. Manipulace a chuť jsou prostě perfektní

Veľmi pomalé doručenie, e-shop neodpovedá na emaily, ktovie čo vrátia naspäť peniaze za zrušenú objednávku

Reakce obchodu Drip it

děkujeme za vaši zpětnou vazbu a mrzí nás, že vaše zkušenost nebyla podle očekávání.

Vaši objednávku jsme obdrželi v pátek s platbou převodem ze Slovenska. Platba k nám dorazila a byla spárována v úterý 8. 4., ihned poté jsme objednávku připravili a odeslali následující den se svozem. Mrzí nás, pokud působilo, že zpracování trvalo dlouho – u plateb převodem ze zahraničí může dojít k prodlevě v převodu, a také víkend bohužel nepočítáme jako pracovní den.

Co se týče komunikace, v našem e-mailovém inboxu jsme žádnou zprávu z vaší strany nenašli. Je nám to líto – někdy se bohužel e-maily zatoulají nebo skončí ve spamu. Pokud potřebujete něco řešit urgentně, jsme vám vždy k dispozici také na telefonu – rádi pomůžeme.

Děkujeme za pochopení a věříme, že příští zkušenost s námi už bude bez komplikací.

Jirka z Drip it

• Rychlé dodání,vše v pořádku

• Rychlé dodání, všechno v pořádku.

Spolehlivost

Výhodné na cesty pro domácí potřebu drahé

• Rychlé dodání.
    • Velký výběr kávy.
    • Káva i bez kofeinu.

Veľmi rýchle vybavenie objednávky dokonca si trúfam povedať že expresne rýchle...

Výborná káva. Praktická na cesty.