• dárek k objednávce
    • nekomunikuje přes email

zboží přišlo kratší než jsem si objednal

• očekávala jsem lepší kvalitu zboží

komunikace obchodu dobrá, dali ihned vědět o zpoždění dodávky. Zboží přišlo řádně zabalené, akorát kvalita pískoviště pochybná. Kostky přišly v papírovém válci, který na sobě neměl původní obal s popisky, takže nevhodný jako dárek, vypadá to, jako by někdo obal strhl.

Ještě jsem nic nedostal a už mám hodnotit?!?!?!

• - špatný dopravce
    • - dostala jsem jiné zboží než jsem si objednala, výzvednutí nesprávného zboží bylo zdlouhavé

Osobně bych zde již nenakoupila. Bylo mi zasláno něco úplně jiného, což je před vánoci dost nemilé. Obchod sice rychle reagoval, což je tedy klad, ale opět využil stejného dopravce, na kterého jsem si již při prvním doručování stěžovala a žádala tedy o jinou možnost. Zboží nakonec do vánoc dorazilo, takže to je plus, nicméně to nesprávné jsem doma měla asi měsíc a zabíralo poměrně dost místa a v této chvíli byla již komunikace velmi slabá.

• Velký výběr zboží.
    • Před 1O-ti dny jsem zboží zaplatila, ale zatím mi žádné zboží nepřišlo, ani se mi z obchodu neozvali, kdy bude objednané zboží dodáno.

S výběrem zboží jsem byla velmi spokojena, našla jsem tam přesně to, co jsem hledala, ale kupovala jsem v tomto obchodě poprvé, a zboží dosud nemám, tak zatím nemohu hodnotit.

• - nízká cena
    • - ruční výroba
    • - nereagovali na reklamaci zaslanou emailem a museli jsme sami volat
    • - slíbili, že pošlou nový výrobek a poškozený si odvezou zpět, ale zapomněli ho vyskladnit, což jsme se dozvěděli až když jsme si zavolali, že doprava nedorazila - na email o této skutečnosti 2 dny nikdo neodpovídal a nikdo z firmy nás o tom neinformoval a ani se neomluvili za vzniklou situaci a neřešili rychlou nápravu
    • - nezvedali telefon

Nakonec byla reklamace vyřízena, poslali nový výrobek, který byl v pořádku a vrátili jsme jim zpět poškozené zboží. Vyřizování reklamace trvalo ale cca. 14 dní. Proto tento obchod nedoporučuji.

• jediná výhoda dodání obratem
    • přišlo úplně jiné zboží

objednala jsem čtvercovou stoličku z tmavého dřeva, přišla mi kulatá stolička ze světlého dřeva, takže úplný opak, zboží bylo zabaleno velmi nekvalitně, takže už nikdy více v tomto obchodě nakupovat nebudu

Zboží jsem si objednala 1.12.a 10.12.se stále nic nedělo.po zavolání do obchodu co se děje,mi bylo sděleno že se za chvíli ozvou a zjistí co a jak a nikdo už se neozval.takže jsem objednávku zrušila..
    Nedoporučuji..

• Řemeslné provedení je zoufalé.
    • Jedna z nohou stoličky je vychýlená z úhlu o 1cm, oproti ostatním.
    • Při postavení stoličky je proto vychýlená noha
    • cca o 5mm kratší než ostatní a stolička vaklá.
    • Nezbývá než 3 nohy zkrátit nebo na vychýlenou nohu připevnit 5mm podložku.
    • Nevím, jak u Vás funguje kontrola výrobku ?
    • Výrobek je zralý na vrácení zmetku výrobci.
    • S pozdravem
    • nespokojený zákazník J.W.

Z důvodu nekvalitní výroby nedoporučuji ostatním.

nekorektní jednání

• ?
    • Nekomunikují , zboží cca po dvouch mësících nedodáno

KO

• po zkušenosti v podstatě ani nevím...
    • - obchod poslal jiný (podobný) produkt!
    • ...bez předchozího upozornění
    • - slíbené odeslání skladové položky do 1h nefunguje - zásilka dorazila až za 3 dny.

Obrovské zklamání, když vám přijde něco jiného než jste objednali a ještě pozdě. Objednali jsme proutěný podnos s podélným držadlem v tmavé barvě a obchod nám poslal obyčejný světlý s příčným držadlem - ten si můžu koupit kdekoli jinde...
    Vzhledem k nízké ceně produktu jej vracet nebudeme, za ty starosti se to nevyplatí, ale nakupovat zde rozhodně nebudeme...

nedoporučuji, ale peníze vráceny