• Rychlost dodání
    • Obsah, grafika, vazba
    • Možnost pomocí těm co za tím stojí pokračovat dál v boží práci
    • Poměr cena/výkon je neskutečný...za pár kaček spousta cteni
    • Smekám před tvůrci
    • Snad jen škoda že není možné domluvit se s konkurencí (DrD2 a DaD) a fanoušci se štěpí na více komunit...ale tak to asi je dnes celý všem

Za mě bomba hra! O koupi jsem přemýšlel delší čas, ale děti jsou ještě malé. Nicméně jsem chtěl klukům přispět a tak jsem objednal komplet sadu vč knihy monster a musím říct že nestačím zírat.
    Krásné grafiky, kvalitní vazba, vše hezký čitelné. I když zatím nehrajeme, tak si litujeme a čteme.

Moc tvůrcům fandím a těším se i na další knihy a příběhy!
    Díky

• Recenze byla smazána z důvodu porušení obchodních podmínek. Recenzi nesmí psát uživatelé jakýmkoliv způsobem spříznění s daným obchodem.

• Rychlost

• Spolehlivost, rychlost

• blizkost a moznost zaparkovat

ted pred vánocemi asi jasná volba - přesvýtíženost

• Rychlost, krásně zabaleno
    • Drobnosti navíc k nákupu (pohlednice, nálepky)

Naprostá spokojenost s produkty i dodáním.

• Rychle doručení
    • Kvalita
    • Přehledný e-shop
    • Malé doručovací možnosti

• Rychle doručení

• Přehlednost
    • Spolehlivost

• Oživení dětské nostalgie. Díky vám, odvádíte skvělou práci.

Všechno bylo v naprostém pořádku, v objednávce nečekané dárky, které udělali ohromnou radost. Díky Vám a nepolevujte!

• Kvalitně zabalené

Skvelé

• Rychlé doručení
    • Pěkně zabaleno - knihy přišli v nepoškozené

Se vším jsem byl spokojen. Doporučuji.

• Rychlost
    • Ochota
    • Výběr (No, sami vydávají Dračí Hlídku, takže... :D )
    • Ceny

Tady není co dodat. Pokud člověk hraje Dračí Hlídku, nemá moc možností kde co koupit, ale tady to vůbec nevadí.
    Kvalita je skvělá a navíc jsem dostal i placku Dračí Hlídky, což bylo velmi milé překvapení.

• Přehledné prostředí, snadný výběr
    • Příznivé ceny a široký výběr dopravy

• Obchod nekomunikuje, zboží po týdnu stále neodeslal!

Reakce obchodu Dračí Hlídka

Mrzí nás, že jste nebyl spokojen. Při vyjimečném zájmu se může stát, že se zboží vyprodá, zatímco jinému uživateli ještě systém hlásí poslední kusy skladem. Omlouváme se za komplikaci a doufáme, že na naše rostoucí vydavatelství kvůli jedné negativní zkušenosti nezanevřete. V případě problému nám příště prosím obratem napište mail na [email protected] a rádi vám ihned vrátíme peníze a nepříjemnosti kompenzujeme.