- nelze se připojit k účtu (mám se připojit v místě prodeje licence), na chat není reagováno. Zvažuji odstoupení od kupní smlouvy
funkčnost nelicencovaného produku byla omezena pouze na čtení
Dostal jsem svůj kód ale pouzitej
- objednáno, zaplaceno a hned v mailu faktura i licence. Bez problému nainstalováno a běží na jedničku
- Dobré ceny
- Rychlé vyřízení
- Nic.
Zakoupená licence funguje, žádné problémy.
- rychlost
- žádná
- Neodpovídají na emaily
- Objednávka neproběhla
Chtěla jsem koupit licenci MICROSOFT PRO STUDENTY, platbu jsem provedla a podle reklamy na stránkách jsem čekala na doručení po 15minutách. Počkala jsem den, kdyby náhodou se rozhodli ji poslat. Objednávka nedorazila, odpověd na reklamaci neproběhla. Zbytečně vyhozené peníze, rozhodně nedoporučuji
- Rychlé dodání, během minuty na emailu a ihned funkčí
- Skvělá podpora - nefunguje vám daný software, tak to s vámi podpora do druhého dne začně řešit.
- Skvělá cena
- okamžité doručení, stačí nainstalovat a zaregistrovat
Popravdě mi to bylo trochu podezřelé čekal jsem problémy. Na chat v obchodě mi nikdo nereagoval. Místo toho jsem byl mile překvapen. Vše zafungovalo podle obchodu. Doručení bylo u mne okamžité a s instalací nebyl žádný problém. Office fungují i s přihlášením na MS. Za mě za 1.
- Funguje
Pokud nemůžete najít kód zkuste e-mail a složku spam.
- Rychlé vyřízení objednávky.
- Software funguje
- Možná subjektivní pocit pro s větší části laika v problematice, ale zdá se mi trochu složitější instalace, jinak ok. Jen věřím, že po případné přeinstalaci např. Kvůli výměně hardwaru bude vše fungovat znovu
Nyní s Windows 11 spokojenost, ale před časem jsem zakoupil hmotnou licencí Office 10 s instalačním souborem a klíčem. Po výměně hardwaru kvůli parametrům pro Windows 11, hlásí, že klíč pro Office 10 je neplatný a při pokusu o aktivaci hlásí podezření na podvodnou licencí. Toto velmi kazí důvěryhodnost prodejce. Přivítal bych, kdyby se mi prodejce nějakým způsobem ozval
- Funguje
- Dobrá cena
- velmi rychle vyřízené, do pár minut jsme měli licenci na e-mailu!
Software za dobrou cenu.
- Rychlé dodání během pár minut jsem měl produkt. Vše fungovalo jak mělo. Vřele doporučuji. Cena příznivá.
- Trochu vázne komunikace ale zboží vždy dojde.
Už jsem tu nakoupil dva produkty a jsem spokojený první produkt přišel rychlé snad za pár minut. Druhý nebyl na skladě tak jsem čekal ale na druhý den už jsem ho měl. Vše fungovalo návody na instalaci posílají v emailu. Za mně 1 Opravdu doporučuji.
- Rychlost a vše ONline.
Naprostá spokojenost.
Podrobná a srozumitelná nabídka.
Technická podpora.
Okamžitá dodávka. -
Zakoupila jsem Windows 11 home ale aktivační klíč nefunguje, systém píše že byl již použitý. Volám na linku kterou mají uvedenou pro kontakt a nic - pouze robot který nic nevyřeší a odkáže vás na kontakt přes email (a to jsem volala v době kterou mají vypsanou jako pracovní). Ironicky mají u emailové adresy napsáno že odpovídají do 4h - hádejte co, žádná reakce ani o pár dnů později. Myslela jsem že když jsem měla jednu dobrou zkušenost s nákupem, tak je stránka vpořádku.. ale asi evidentně je to loterie co fungovat bude a nebude. Slušně jsem poslala požádala o řešení problému a popsala situaci a zažádala o vrácení peněz, tak snad tato recenze přiměje obchod k akci a odradí případné důvěřivce od risku. Jednoduše opravdu nedoporučuji.
Super
- rychlost
- Rychlý, jednoduchý eshop a zvedají i telefon